Filar

Förutom ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen hittar du även verktyg och andra produkter för hemmet och garaget här hos oss på Mekonomen.se. Vi älskar själva att meka med bilen och fixa i garaget och vi vet att bra verktyg underlättar jobbet rejält. Är det dags att få släta kanter eller fila ner någonting för att få millimeterprecisa mått så har vi ett stort utbud av filar som hjälper dig med jobbet. Du hittar allt från klassiska filar till triangelfilar, runda filar och fyrkantsfilar. Oavsett vilken fil du letar efter så hittar du det här.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 18

Sida
per sida

Bromsoksfil, 150 mm

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:170 kr
Ej medlem:189 kr

Trekantfil

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:108 kr
Ej medlem:120 kr

Halvrund fil

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:118 kr
Ej medlem:132 kr

Rundfil

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:96 kr
Ej medlem:107 kr

Fyrkantfil

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:102 kr
Ej medlem:113 kr

Flatfil

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:107 kr
Ej medlem:119 kr

Verkstadsfilar, sats 5 delar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:423 kr
Ej medlem:470 kr
Klubbpris:1497 kr
Ej medlem:1664 kr
Klubbpris:3869 kr
Ej medlem:4299 kr

Verkstadsfil

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:239 kr
Ej medlem:265 kr

Verkstadsfil

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:242 kr
Ej medlem:269 kr

Verkstadsfil

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:242 kr
Ej medlem:269 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 18

Sida
per sida

Fyll på verktygslådan med nya filar

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett stort utbud av riktigt högkvalitativa verktyg och inom kategorin för filar är det såklart inget undantag. Du hittar allt från lösa filar till stora verktygs-kit där du får ett brett sortiment av olika filar som kan vara bra att ha om du vet med dig att du ofta står i behov av olika varianter av filar. Du hittar filar från både Sonic, Carwise och ProMeister i vårt sortiment och oavsett vilken typ av fil du letar efter så hittar du det här. Fyll på verktygslådan med fyrkantsfil, rundfil eller en klassisk flatfil. Du hittar även roterande filar och olika set med verkstadsfilar. När det kommer till filar har vi helt enkelt allt du behöver.

Beställ filar online med snabb leverans

Om du behöver en ny fil kan du räkna med att få den snabbt levererad om du beställer den från Mekonomen.se. Vi har ett stort utbud av filar, med allt från fyrkantsfilar till rundfilar, från flera välkända varumärken och när du bestämt dig för vilken fil du ska ha är det bara att lägga ner den i varukorgen och klicka igenom din beställning. Vi vet att när behovet uppstår så vill man ha sin nya fil på plats så snabbt som bara möjligt så man kan komma vidare i sitt projekt och därför arbetar vi alltid med snabba och effektiva leveranser av våra prisvärda produkter.

Verktyg som underlättar arbetet

På Mekonomen.se har vi fyllt upp med allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vad du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har genom år av erfarenhet även samlat på oss kunskap kring vilka verktyg som behövs när man mekar med bilen eller fixar i garaget och genom att noga välja ut vilka varumärken vi jobbar med kan vi garantera både bra priser och hög kvalitet. För att underlätta sitt arbete krävs bra verktyg och vi är stolta över att även kunna erbjuda ett riktigt bra utbud av olika filar till mycket bra pris. Blir du dessutom klubbmedlem kan du spara ännu mer på dina köp. Med våra snabba leveranser kan du klicka hem dina verktyg idag – och ha dem levererade om bara några dagar.