Boka bilservice eller reparation online, se priset direkt på skärmen

Ett års assistansförsäkring ingår vid service.

Boka bilservice online - få pris på direkten

Att boka din nästa bilservice behöver varken vara krångligt eller tidskrävande, nu kan du enkelt boka din bilservice på nätet och få ditt pris direkt på skärmen. Skulle din verkstad inte kunna lämna pris direkt så återkommer verkstaden inom kort med en offert. Har du frågor eller funderingar gällande din bokning så går det givetvis bra att kontakta vår kunniga kundservice som kan hjälpa dig med bokningen.

  • Välj vilken/vilka tjänster du har behov av.
  • Ange registreringsnummer och mätarställning. Mätarställning krävs endast om det är av betydelse för service/reparation.
  • Välj vilken verkstad du vill åka till, och se de lediga tider som finns tillgängliga. Första möjliga tid föreslås, klicka på datumet för att välja en tid längre fram.
  • Kontrollera din bokning så att allt stämmer. Här finns också lämpliga tillval för din bokning samt möjlighet att reglera viss flexibilitet i bokningen.
  • Slutför bokningen. Om du har fått ett pris direkt så blir det automatiskt en bokning, som är möjlig att avboka fram till 24 timmar innan avtalad tid. Om du inte har fått ett pris direkt så visas istället knappen ”Skicka förfrågan” och verkstaden återkommer snarast med en offert.