Flygrostlösare

Om det är dags att rengöra bilen ordentligt och rensa den på flygrost och bromsdamm har du kommit helt rätt. Men en bra och effektiv flygrostlösare får du nämligen bilen skinande ren igen och förebygger dessutom att problemet sätter sig djupare. Här på Mekonomen.se hittar du bland annat flygrostlösare från varumärken som Sonax, Autoglym och Turtle och självklart till riktigt konkurrenskraftiga priser.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Visa som

9 artiklar

per sida

Selaclean Iron X-it - Flygrostlösare 500 ml

  • Tillverkare: Selaclean Professional
Klubbpris:188 kr
Ej medlem:209 kr
Kampanj
339 kr 199 kr
Klubbpris:341 kr
Ej medlem:379 kr
Klubbpris:233 kr
Ej medlem:259 kr
Nyhet
Klubbpris:944 kr
Ej medlem:1049 kr
Klubbpris:1574 kr
Ej medlem:1749 kr
Klubbpris:178 kr
Ej medlem:198 kr

Relive - Wheel Cleaner

  • Tillverkare: tershine
Klubbpris:808 kr
Ej medlem:898 kr
Klubbpris:203 kr
Ej medlem:225 kr
Visa som

9 artiklar

per sida

Att ständigt underhålla och löpande rengöra sin bil ordentligt kan förlänga dess livslängd med flera år. Du kan förebygga att rejäla rostskador exempelvis uppstår och du kommer dessutom att ha en snyggare och fräschare bil under tiden du använder den. När man tittar på vad som är av vikt vid en begagnatförsäljning är det också att bilen är i ett så fint skick som möjligt. Att därför ha bra rengöringsmedel hemma i garaget är något vi kan rekommendera alla bilägare och med flygrostlösare från exempelvis Sonax,Turtle eller Autoglym har du ett hjälpmedel som du snabbt kommer lära dig att älska.

 

Köp flygrostlösare online

Här på Mekonomen.se kan du beställa en mängd olika rengöringsmedel för din bil direkt online och snabbt och smidigt få dem levererade hem. När det kommer till just flygrostlösare har vi exempelvis produkter från Sonax, Turtle och Autoglym och för alla bilentusiaster bör det ses som ett måste att ha en sådan här produkt i garaget. Vi har gjort det enkelt att shoppa produkter till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Rengör bilen löpande

En varm rekommendation från oss på Mekonomen är att man löpande rengör och tar hand om sin bil. Att hela tiden skjuta problem framför sig kommer till slut skapa en situation som lär ta än mer tid och framförallt kosta mera pengar att behandla. Bromsdamm och flygrost bör man därför alltid ta bort i takt med att de dyker upp och med våra produkter från exempelvis Sonax, Turtle och Autoglym kan du löpande rengöra bilen i hemmet och därmed slippa att det blir ett större problem som lär behöva behandlas av en verkstad.