Startbooster

En startbooster kan fungera som en form av starthjälp om ditt batteri laddar ur och du behöver ”chockstarta” igång bilen igen. Börjar ditt batteri bli riktigt dåligt ska du såklart ändå främst se till att få det utbytt. Men med en startbooster har du en bra räddningsplanka om problemet skulle uppstå på en plats där man kanske inte gärna fastnar. Behöver du en ny startbooster kan du såklart köpa den hos oss på Mekonomen. Vi har startboosters från ledande varumärken till riktigt bra priser.  

En startbooster sätter fart på bilen igen

Om ditt batteri plötsligt är urladdat och bilen inte kommer igång kan det vara väldigt skönt att ha hjälpen nära till hands. Med en startbooster kan du snabbt och effektivt få fart på batteriet igen och därmed komma iväg med din bil. Är batteriet dåligt är det dock viktigt att du också får det utbytt så snabbt som möjligt. Startboostern är helt enkelt en form av starthjälp som ser till att du inte råkar fastna på en plats. Du har alltid en hjälpande hand för att få fart på bilen igen. Dessutom är startboostern trådlös och laddas upp med uppladdningsbara batterier, så du kan även använda den som en extern nätkälla för att exempelvis ladda upp din mobiltelefon eller annat som du ansluter till startboostern via de USB-uttag som finns i den.  


Beställ ny startbooster online

Om det är dags för en ny startbooster så hittar du ett antal olika varianter från ledande varumärken här hos oss på Mekonomen.se. Våra startboosters kommer i olika storlekar och med olika kapacitet. Oavsett vilken som faller dig i smaken så är fördelen att de är flexibla och förhållandevis enkla att ha med sig. Och du behöver som sagt ingen annan el eller nätanslutning för att få igång själva startboostern. Den är som ett externt batteri i sig själv. Vill du säkerställa att du aldrig blir stillastående på grund av ett dåligt batteri är det en självklarhet att ha en startbooster i bilen och med våra snabba leveranser kan du beställa en idag och ha en liggande i din bagagelucka om bara några dagar. 


Allt för bilen på samma ställe

Här på Mekonomen.se strävar vi efter att samla allt du behöver till din bil och ditt garage på samma ställa. Det handlar om allt från en startbooster till olika rengöringsmedel eller det mest avancerade verktyget som kan behövas för någon specialkoppling. Vi ser till att löpande uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.