Kapskivor


Förutom ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen hittar du även verktyg och andra produkter för hemmet och garaget här hos oss på Mekonomen.se. Vi älskar själva att meka med bilen och fixa i garaget och vi vet att bra verktyg underlättar jobbet rejält. Här hittar du ett stort och välsorterat sortiment av kapskivor, putsskivor och lammullshättor i olika storlekar och dimensioner. Spana in hela utbudet av kapskivor från kvalitetsmärken som exempelvis Mirka och lägg din beställning redan idag. Självklart levererar vi med snabb leverans. 

Köp kapskivor och putsskivor online

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett stort utbud av riktigt högkvalitativa verktyg och förbrukningsmaterial och inom kategorin för kap- och putsskivor är det såklart inget undantag. Du hittar kapskivor och putsskivor i alla olika varianter och dimensioner och självklart får du dina produkter levererat blixtsnabbt om du beställer dem online. Kapskivan används exempelvis med din vinkelslip för att kapa i hårda metaller som stål, betong och tegel. Med putsskivan kan du dessutom se till så att du kan putsa upp skarpa kanter eller polera fram en snygg glans.

Beställ kapskiva eller putsskiva med snabb leverans

Om du behöver en ny kapskiva eller en putsskiva kan du räkna med att få den snabbt levererad om du beställer den från Mekonomen.se. Vi har ett stort utbud av kapskivor och putsskivor och på vårt välsorterade lager arbetar vi snabbt med att få ut produkterna till dig direkt du klickat igenom vad du behöver. Tänk på att det kan skilja sig åt i olika mått och dimensioner, så stäm av vilken typ av kapskiva eller putsskiva det är du behöver. Vi har dessutom lammhullshätta och polerhätta om du behöver detta. Så det är bara att plocka på dig allt du behöver.  

Verktyg och tillbehör som underlättar arbetet

På Mekonomen.se har vi fyllt upp med allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vad du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har genom år av erfarenhet även samlat på oss kunskap kring vilka verktyg som behövs när man mekar med bilen eller fixar i garaget och genom att noga välja ut vilka varumärken vi jobbar med kan vi garantera både bra priser och hög kvalitet. För att underlätta sitt arbete krävs bra verktyg och vi är stolta över att även kunna erbjuda ett riktigt bra utbud av kapskivor, putsskivor och dessutom lammullshättor till mycket bra pris. Du hittar produkter från välkända varumärken som Osterby och Mirka och blir du dessutom klubbmedlem hos oss kan du spara ännu mer på dina köp. Med våra snabba leveranser kan du klicka hem dina kapskivor eller putsskivor idag – och ha dem levererade inom bara några dagar.