Spärrskaft

Letar du efter ett spärrskaft till verkstaden så har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du flera typer av spärrskaft allt från skaft med roterande huvud till ett elektriskt spärrskaft. Men såklart också spärrskaft, som kan komma väl till pass om du brukar vara ute och mecka med bilen. Så fyll upp din verktygslåda med kvalitetsverktyg från oss på Mekonomen. Självklart från välkända varumärken till riktigt bra priser.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

12 artiklar

per sida

Spärrskaft "Twister", 3/8"

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:742 kr
Ej medlem:824 kr

Spärrskaft "Twister" 1/4"

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:781 kr
Ej medlem:868 kr

Spärrskaft "Twister", 1/2"

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:888 kr
Ej medlem:987 kr

Spärrskaft 3/8

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:513 kr
Ej medlem:570 kr
Klubbpris:538 kr
Ej medlem:598 kr

Spärrskaft NEXT, 3/8"

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:526 kr
Ej medlem:584 kr

Spärrskaft 3/4"

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:1193 kr
Ej medlem:1326 kr
Klubbpris:402 kr
Ej medlem:447 kr
Klubbpris:644 kr
Ej medlem:716 kr

Spärrskaft 1/2"

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:681 kr
Ej medlem:757 kr

Spärrnyckel

  • Tillverkare: Shinano
Klubbpris:2639 kr
Ej medlem:2932 kr

Spärrskaft NEXT 1/2"

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:600 kr
Ej medlem:667 kr
Visa som

12 artiklar

per sida

Fyll verktygslådan med spärrskaft

Om man är en händig gör-det-själv typ och gillar att både mecka med bilen och gärna hoppar på ett byggprojekt eller två där hemma så vet man hur viktigt det är med rätt spärrskaft. Ger du dig på ett projekt utan att ha verktygen som behövs för att göra det riktigt bra så kommer det antagligen inte sluta särskilt bra. Att försöka ta ”en genväg” och lösa ett problem med ett verktyg som inte är helt anpassat för ändamålet kan istället göra att resultatet blir riktigt dåligt. Se därför till att fylla upp din verktygslåda med riktigt bra produkter och se såklart till att du har spärrskaft i olika modeller. När det väl behövs kommer du vara glad att du hittar ett spärrskaft nere i verktygslådan. 


Beställ spärrskaft online

Här på Mekonomen.se hittar du ett stort utbud av spärrskaft från framförallt Sonic. Det är spärrskaft av god kvalitet som du såklart beställer till riktigt bra priser. För oss är det viktigt att alla har möjligheten att införskaffa verktyg och spärrskaft till bra pris. Om du bestämt dig för att köpa nya spärrskaft eller andra verktyg är det också enklast att beställa dem online. Istället för att gå och leta i butiker och försöka urskilja vilka millimetrar hit eller dit som skiljer ett spärrskaft från ett annat är det enklare att läsa alla detaljer när du hittar dem listade här. Så titta runt i vårt stora utbud av spärrskaft och andra verktyg och beställ hem det du behöver. Om bara några dagar ligger dem snyggt och prydligt i din verktygslåda. 


Verktyg, tillbehör och reservdelar på samma ställe

Här på Mekonomen.se har vi inte bara verktygen man behöver för att kunna mecka med bilen eller fixa i garaget. Vi har såklart även reservdelarna och tillbehören till bilen. Utöver spärrskaft hittar du därför egentligen allt man kan tänka sig till sin bil eller sitt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.