Laddar...

Registrera dig som medlem

Ett medlemskap hos Mekonomen ger dig flera fördelar. Först och främst har du alltid 10 % rabatt* på tillbehör i våra Mekonomenbutiker samt i webbshopen. Du får också ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till våra årliga kundkvällar. Medlemskapet är gratis och kortlöst och du kan registrera dig direkt här på mekonomen.se eller vid nästa besök i din Mekonomenbutik.

Ansök om medlemskap

Vi behöver ditt personnummer för att ge dig ett kortlöst medlemskap, samt e-postadress och mobilnummer för att ge dig viktig information samt unika erbjudanden.

* Gäller på lagerhållna tillbehör i Mekonomenbutikerna samt tillbehör på mekonomen.se. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Du bekräftar ditt medlemskap, i butik eller på webben, via ditt personnummer. Vi skickar alltså inte hem ett fysiskt kort till dig.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt.

Varför behandlar vi personuppgifter?

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna erbjuda dig medlemsrabatter, skapa personliga och generella erbjudanden till dig som medlem samt för att kunna skicka ut anpassade nyheter och inspiration till dig. För att kunna hålla informationen relevant för dig kommer vi kontinuerligt, via externa person- och fordonsregister, säkerställa korrekt och uppdaterad information. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullgöra vårt avtal att hantera ditt medlemskap och kunna ge dig relevanta erbjudanden.

Vilka uppgifter behandlas?

De personuppgifter som behandlas är namn, kontaktuppgifter, registreringsnummer till din bil, information om ditt fordon samt ditt personnummer. Ditt personnummer behöver vi för att kunna upprätthålla korrekta uppgifter om dig samt för att kunna erbjuda dig ett kortlöst medlemskap.

Hur länge sparas uppgifterna?

Vi sparar dessa uppgifter till dess att medlemskapet avslutas alternativt efter inaktivitet under en period av 36 månader.

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer här

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer