Medlemsförmåner hos Mekonomen kundklubb

Från gratis till grattis och allt däremellan

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt billiv. Därför får du som medlem många finfina förmåner – allt från rabatter på produkter och tjänster, till tips och tricks för säsongens billiv.
Tänk på att du måste godkänna att vi får skicka dig marknadsföring på email och sms för att vi ska kunna skicka dig vissa förmåner. 

10% på biltillbehör

Snacka om mekonomiskt! Som medlem får du 10% rabatt på tillbehör i såväl butik som på mekonomen.se. Glöm inte att logga in när du handlar på mekonomen.se så att vi vet att du är medlem.

Välkomsterbjudande

Som medlem får du förmåner och erbjudanden som ingen annan får. Efter en vecka får du ett härligt välkomsterbjudande: 100 kr rabatt vid köp över 300 kr. 

Gratis däckkontroll 

Du som medlem kan när som helst komma in i en Mekonomen Butik för att få en kontroll av mönsterdjup på dina däck. Detta för att ett mindre mönsterdjup ökar både riskerna och bromssträckan avsevärt. Vi är måna om dig och din bil.

Gratis batteritest

Du kan även när som helst komma in i en Mekonomen Butik för att få en kontroll av ditt 12V-batteri. Behöver du ett nytt så har vi ett stort urval av 12V-batterier. Och du som medlem har 10% rabatt!

Alltid medlemspriser

Det lönar sig att tänka mekonomiskt och vara medlem hos Mekonomen. Vi har alltid en stor mängd produkter till extra låga priser bara för medlemmar i både butik och på mekonomen.se.

Nyhetsbrev

Varje månad får du som medlem ett nyhetsbrev med artiklar, tips och tricks anpassade för årstiden samt schyssta produkterbjudanden. Det är också via nyhetsbrevet som vi bjuder in till speciella medlemshändelser, så glöm inte att ange din e-postadress när du ansöker om medlemskap.