Mekonomenklubben _innehallssida

Frågor och svar om Mekonomen klubb

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om medlemskapet och det betalkort som vi erbjuder. Funderar du över något som du inte får svar på här kan du alltid kontakta oss via 0771-72 00 00 eller direkt@mekonomen.se

Frågor

Nej, medlemskapet är gratis, liksom det svarta förmåns- och kreditkortet. Du betalar inte heller någon årsavgift.

Ditt medlemskap är kopplat till ditt personnummer, så det räcker att du uppger detta för att ta del av dina förmåner. Vid delbetalning med det svarta förmåns- och kreditkortet måste du dock kunna visa upp det fysiska kortet.

Samtliga produkter som ligger kategoriserade som lagerhållna tillbehör. Observera dock att rabatten inte kan kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Ansök direkt här på mekonomen.se eller tala med personalen i din butik eller verkstad så hjälper de dig. Kortet kommer per post inom några veckor förutsatt att du godkänts av utställaren Nordea Finans Sverige AB (publ).

›› Här kan du läsa mer om kontovillkoren.

Den sökande ska vara fri från betalningsanmärkningar, fyllt 18 år, fast anställd, projekt/vikariat på minst 12 månader alternativt vara egen företagare sedan minst 3 år eller pensionär med en årsinkomst på minst 125 000 kronor.

Om du vill säga upp ditt medlemskap hos Mekonomen, vänligen kontakta Mekonomen Direkt på telefon 0771-72 00 00 eller skicka ett mejl till direkt@mekonomen.se

Ditt medlemskap avslutas automatiskt, och de personuppgifter som har samlats in kommer raderas om du inte är aktiv på 36 månader.

Nej, du bekräftar ditt medlemskap via ditt personnummer. Om du däremot har blivit medlem och samtidigt tecknat dig för vårt svarta betalkort så får du ett fysiskt kort.