Behandling av personuppgifter

På Mekonomen värnar vi om din personliga integritet och strävar alltid efter en hög nivå av dataskydd. För att beskriva hur vi hanterar dina personuppgifter har vi tagit fram en integritetspolicy som förklarar var dina uppgifter behandlas, hur vi skyddar dina uppgifter, dina rättigheter och hur du kan använda dig av dem.

Här kan du läsa vår integritetspolicy.

Mekonomen Company AB, organisationsnummer 556724-9254, med adress Box 19 542, 104 32 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter inom ramen för Mekonomens kundklubb.

Mekonomen består även av ett stort antal butiker och verkstäder där en del av enheterna ägs av Mekonomen medan andra enheter är samarbetande parter som är egna juridiska enheter och som själva är personuppgiftsansvariga för sina behandlingar. För att få tillgång till butikernas och verkstädernas fullständiga integritetspolicy vänligen kontakta respektive butiks- eller verkstadsbolag. Använd gärna vår sökfunktion för att enkelt hitta kontaktuppgifter till våra butiker och verkstäder.

Om du har du frågor rörande vår hantering av dina personuppgifter eller om du vill utöva några av dina rättigheter kopplade till hanteringen av dina personuppgifter, är du välkommen att kontakta vårt dataskyddsombud: gdpr@mekonomencompany.com.

Vår behandling av dina personuppgifter kan skilja sig åt beroende på vilka kanaler eller tjänster du väljer att använda. Under "Här kan du läsa vår integritetspolicy" beskriver vi hur vi behandlar dina personuppgifter om du är en e-handelskund, besökare av hemsidan, om du är medlem i vår medlemsklubb, om du är deltar i tävlingar och/eller event eller om du är kund hos Mekonomen Fleet.

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer