Monterat och klart – så funkar den smidiga tjänsten för din bil

Monterat och klart – så funkar den smidiga tjänsten för din bil

Vad innebär egentligen ”Monterat och klart”?

– Det betyder att vi erbjuder färdiga paket med extrautrustning och tillbehör till alla bilar, berättar Magnus. Det kan till exempel vara att du vill installera motor- och kupévärmare i din bil, det kan vara att du behöver nya däck eller extraljus. Vi ger ett fast paketpris för delar och jobb, målet är att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund.

 

Kan jag som kund välja själv vad jag vill ha, till exempel vilka vinterdäck?

– Ja visst, men vi hjälper också gärna till med det. Vi brukar fråga dig hur du använder din bil och vilka egenskaper hos däcket som känns viktigast, det brukar bli som en liten intervju. Tillsammans kommer vi sen fram till vilka däck som passar bäst.

 

Det är ju säsong för motor- och kupévärmare nu. Varför är det en bra investering?

– Den stora grejen är att du blir mer miljövänlig när du förvärmer motorn, det gör stor skillnad. Sen blir ekonomin också bättre i och med att förbrukningen blir lägre. Det är dessutom skönt att sätta sig i en varm bil när det är kallt ute.

 

Förutom däck och motorvärmare – vad brukar människor vilja ha ”Monterat och klart” på sina bilar?

– Många vill ha bättre ljus på sina bilar och väljer att montera en LED-ramp. Här kan du välja mellan flera olika modeller och få ett fast pris.

 

Vilka är de populäraste produkterna som människor vill ha monterade på sina bilar?

– Just nu skulle jag nog säga att det är just motorvärmare och LED-lampor. Många kommer också för att få nya vinterdäck, avslutar Magnus Blommé.

 

Till Monterat och Klart erbjudandet

Publicerad: Oktober 19, 2017