Tänger

Om du trodde att vi på Mekonomen bara hade reservdelar till bilen hade du fel, vi har även tänger. Men vi har såklart också ett enormt utbud av tillbehör och verktyg som exempelvis kan underlätta om du ska mecka med bilen själv hemma i garaget. Vår målsättning är att alla ska kunna ha en bra verktygslåda för att fixa både enklare och lite tuffare reparationer av bilen själv och självklart måste en sådan vara fylld med ett brett sortiment av smarta tänger. Därför har vi samlat ett stort utbud här så att du som kunde kan klicka hem de tänger du behöver.

Välj en tång i din prisklass

Vi tycker att alla ska kunna ha bra och kvalitativa tänger hemma i verktygslådan och därför har vi samlat ett stort utbud av bra handverktyg från duktiga leverantörer och ledande varumärken. Här på Mekonomen.se erbjuder vi dessa verktyg och tänger till riktigt bra priser så att ni kan fylla på verktygslådan där hemma och ha tillgång till den typ av tänger och verktyg som kan behövas för att mecka med bilen i lugn och ro. Är det något större projekt ni behöver hjälp med kan ni såklart alltid vända er till en av alla våra verkstäder som finns runt om i landet. Men med bra tänger och verktyg finns där en hel del mindre problem eller reparationer som man kan åtgärda på egen hand.  


Beställ nya tänger och verktyg online

Om det är dags att rusta upp verktygslådan med lite nya verktyg och tänger har du kommit helt rätt. Vi har nämligen samlat ett stort och brett utbud av tänger och verktyg från ledanden varumärken i olika prisklasser. Allt för att du ska kunna välja vilken typ av tänger och verktyg som passar dig bäst. Vi har såklart olika typer av tångsatser men även specifika tänger för mer avancerade åtaganden. Så oavsett vilken typ av tång du letar efter kan du räkna med att hitta den här på Mekonomen. Vi ser också till att du får en snabb leverans av dina verktyg och beställer du idag kan du räkna med att dina tänger ligger hemma i verktygslådan inom bara ett par dagar. Varmt välkommen till den enklaste sättet att shoppa verktyg och tänger online. 


En tång för bilen på samma ställe

På Mekonomen drivs vi av erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser och förenkla bilägandet för våra kunder. Det handlar inte bara om att erbjuda reservdelar för att avhjälpa problem utan också att se till så att gemene man där hemma kan ha tillgång till bra verktyg, som exempelvis tänger, till riktigt bra priser. Vi vill vara en helhetsleverantör för produkterna som behövs till både bilen och garaget. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.