Avdragare

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Utöver detta har vi även ett stort och välsorterat sortiment av högkvalitativa verktyg som både kan användas för mek med bilen eller annat fix i antingen huset eller garaget. Om du är på jakt efter en ny avdragare kan du köpa det direkt hos oss online. Med en avdragare blir det enklare att lösgöra olika delar och komponenter och du kommer att spara både tid och kraft. 

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Handlar nu enligt
  1. Tillverkare Sonic Ta bort Denna Artikel
Pris
Tillverkare
Visa som

10 artiklar

per sida

Kulledsavdragare

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:560 kr
Ej medlem:622 kr

Specialnycklar

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:7797 kr
Ej medlem:8663 kr
Klubbpris:1721 kr
Ej medlem:1912 kr

Avdragare

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:234 kr
Ej medlem:260 kr
Klubbpris:4502 kr
Ej medlem:5002 kr

Avdragarsats

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:1235 kr
Ej medlem:1372 kr
Klubbpris:792 kr
Ej medlem:880 kr

Kulledsavdragare

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:476 kr
Ej medlem:529 kr
Klubbpris:1017 kr
Ej medlem:1130 kr

Kulledsavdragare

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:749 kr
Ej medlem:832 kr
Visa som

10 artiklar

per sida

Avdragare och andra verktyg som hjälper dig

Här hittar du avdragare från välkända varumärken till bra priser. Förutom reservdelar och tillbehör till bilen har vi även ett stort sortiment av verktyg som gör att det blir enklare för den som vill kunna meka med bilen hemma. Vi har även en hel del smarta verktyg som passar perfekt för verktygslådan oavsett om det gäller att det ska fixas med något i garaget eller huset. Genom år av erfarenhet har vi lärt oss vilka verktyg som är bra att ha och vi vet också vilka krav man måste kunna ställa på att verktyg fungerar som de ska. Därför erbjuder vi avdragare och andra verktyg av hög kvalitet till riktigt bra pris. Avdragare finns i olika typer för olika, optimala, funktioner. Vi har exempelvis drivhjulsavdragare, kullageravdragare och vindrutetorkarmsavdragare. Oavsett vilken typ av avdragare du letar efter kan du hitta det hos oss. 

Köp avdragare och andra verktyg online

Idag är det enklare än någonsin att köpa verktyg som exempelvis avdragare i olika modeller online. Vi arbetar med välkända varumärken och erbjuder ett stort sortiment av verktyg som är redo för att snabbt levereras till dig. Utforska vårt stora sortiment av avdragare och lägg din beställning redan idag. Med en avdragare kan du snabbt och effektivt ta bort delar eller komponenter som ska bytas ut. Tänk på att en del avdragare kommer i olika storlek med anpassning för specifika tum. Ibland kan det därför vara bra att ha flera avdragare hemma. Spana in hela vårt sortiment och klicka hem allt det du behöver. Vi garanterar en snabb leverans och självklart är det vi som står för frakten när du beställer avdragare av oss. 

Reservdelar, tillbehör och verktyg på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel, tillbehör eller verktyg du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av verktyg och självklart avdragare till riktigt bra pris. Ta också gärna en titt i alla våra övriga kategorier där du hittar allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.