Tändstift

Om du har problem med att starta bilen kan det vara ditt tändstift som är dåligt. En indikation på att ditt tändstift börjar bli dåligt kan också vara att din bil drar mer bensin än vanligt. Tändstift har en väsentlig uppgift i din bil då det är med hjälp av tändstift som din bils motor sätts igång och säkerställer en säker start. Med ett dåligt tändstift kommer det att bli svårare att starta bilen och det har dessutom en negativ effekt på miljön. Så är det dags att byta tändstift har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du ett stort utbud av tändstift.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Byt ut ett dåligt tändstift direkt

Om du börjar märka att du har problem med ditt tändstift är det dags att byta direkt.  ”Fördelen” med ett dåligt tändstift är att det inte är någon stor kostnad att byta ut jämfört med vissa andra bildelar. Du kommer dessutom att tjäna på ditt nya tändstift i det långa loppet eftersom bilen kommer att dra mindre bränsle och att du förebygger risken för en fallerande motor som kan innebära bärgning eller verkstadsservice. Det är helt enkelt en billig försäkring och ger dig en enklare start varje gång du ska ut med bilen. Är det dags att byta tändstift så beställ hem några stift redan idag och glöm inte en passande hylsa och lite kopparpasta – sen är det bara att sätta igång!

Beställ nytt tändstift online

Tändstiftet är en av bilens viktigaste delar såvida du har en förbränningsmotor. Genom att slå ifrån sig gnistor så antänder tändstiftet bränsle- och luftblandningen. Det är helt enkelt tändstiftet som sätter igång din bils motor och säkerställer en säker start. Tändstiftet har också till uppgift att kontrollera förbränningen av din bils bränsle i motorn. Varje missad gnista resulterar därför i oförbränd bensin som går förlorad via avgasröret och om gnistorna från tändstiftet inte är tillräckligt kraftiga så startar inte heller motorn. Har du konstaterat att det är dags att byta tändstift så hittar du ett stort utbud av kvalitetstestade tändstift här hos oss på Mekonomen.se. Vi erbjuder dessutom riktigt bra priser och snabba leveranser. Så att du snabbt och smidigt kan starta bilen med ett fungerande tändstift igen.  


Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen drivs vi av erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser och förenkla bilägandet för våra kunder. Letar man till exempel efter ett nytt tändstift ska man enkelt kunna hitta det och sedan beställa det utan problem. Och detsamma gäller alla andra produkter för bilen eller garaget. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.