Styrinrättning

När du vrider på ratten överförs kraften via styraxeln till styrväxeln. Styraxeln är ledad för att den vid en eventuell olycka inte ska skada någon genom att tränga in i förarhytten eller passagerarutrymmet. Det är av största vikt för trafiksäkerheten att bilens styrning fungerar bra och underhålls rätt. Tänk på att styrinrättningens delar slits och kräver regelbunden tillsyn. Här på Mekonomen.se har vi samlat alla reservdelar du kan tänkas behöva för att upprätthålla välfungerande och smidig styrning.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Att bilen kan styras utan bekymmer är såklart en grundförutsättning för att din bil dels ska fungera, men framförallt också för att det ska kännas tryggt och säkert att rulla ut på vägarna. Bilens styrinrättning består av flera olika delar och här på Mekonomen.se har vi såklart samlat alla de reservdelar som kan tänkas behövas om något slits ut eller av annan anledning behöver bytas.

För att sortera fram just de produkterna som passar till din bil är det bra att böra med att sortera dig fram via vår filtreringsfunktion som snabbt och enkelt gör att du endast presenteras för de produkter som passar till just din bil när det kommer till styrinrättning. Skulle du ändå känna dig osäker kan du såklart alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig till en av våra butiker eller verkstäder för mer hjälp och guidning när det kommer till frågor som rör bilens styrinrättning.

Allt som rör bilens styrning

Här inom kategorin för styrinrättning hittar du allt som rör exempelvis styrväxeln, styrstag, servoslangar och både den inre och yttre styrleden. Du hittar helt enkelt allt du behöver.

Klicka dig vidare in på respektive kategori för att hitta mer om just den delen till bilens styrning som du letar efter. Och sortera sedan bland vårt breda utbud av högkvalitativa produkter.

Bilens styrning är av yttersta vikt och vi på Mekonomen sätter därför stort fokus på att ha bra produkter till konkurrenskraftiga priser när det kommer till reservdelar inom styrinrättning.

Reservdelar till bilens styrinrättning online på Mekonomen.se

För oss på Mekonomen är det en självklarhet att en bil ska fungera tryggt och säkert och en viktig del i det är att styrningen alltid fungerar smidigt och utan bekymmer.

Vi har därför fyllt upp vårt lager till bredden när det kommer till produkter inom segmentet för bilens styrning. Vi jobbar alltid med kvalitativa varumärken till bra priser och vi ser till att leverera snabbt och smidigt direkt hem till dig. Vill du ha hjälp med någon större förändring av din bil, eller om du behöver felsöka problemet innan du vet vad det är för reservdelar du behöver, kan du såklart också vända dig till någon av våra verkstäder i stället.

Vill du har rådgivning eller tips inför ditt köp kan du även vända dig till vår Kundtjänst för att lära dig mer, eller såklart besöka oss i någon av våra butiker.