Mekonomen Bilverkstad

Kungsbacka, Borgmästaregatan 7G

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad!

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i trafiken, så vänd dig til oss om du har frågor och funderingar eller behöver hjälp med din bil. Här får du också ta del av vår kunskap i form av tips och råd om hur du på bästa sätt tar hand om din bil.

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde.

Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in!

OBS! Lunchstängt mellan klockan 12.30-13.30

Alla röda dagar har vi stängt

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


OHSAS 18001
Bromsprovare
Hjulinställning
Kvalitetscertifierad
Kundbil
ISO 14001
Betala med mobilen

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
07:00 - 17:00
Tisdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
OBS! Lunchstängt mellan klockan 12.30-13.30. Alla röda dagar har vi stängt.

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Kungsbacka, Borgmästarevägen 7G / Bennys Servicehall AB

0300-188 59

kungsbackanorr@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Borgmästaregatan 7G, 434 32 Kungsbacka

Visa vägbeskrivning