Verktygsvagnar

Om du är som oss och älskar ordning och reda när du meckar med bilen eller bara fixar generellt ute i garaget ska du såklart ha en verktygsvagn så att du håller ordning på alla dina verktyg och redskap. Inred som proffsen och skaffa dig en riktigt bra verktygsvagn där du kan förvara alla dina verktyg i smarta lådor och med en god överblick över var alltid finns. Här på Mekonomen.se hittar du verktygsvagnar och insatsdelar så att du kan få full koll på dina verktyg ute i garaget.  

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 13-24 av 436

Sida
per sida

Lådinsats

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:166 kr
Ej medlem:184 kr
Klubbpris:8837 kr
Ej medlem:9819 kr

Verktygsinsatser Skum

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:5086 kr
Ej medlem:5651 kr

Verktygsinsatser Skum

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:4428 kr
Ej medlem:4920 kr

Verktygsinsatser Skum

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:3952 kr
Ej medlem:4391 kr

Lastavdelare

  • Tillverkare: Hestra
Klubbpris:41 kr
Ej medlem:45 kr

Kabelställ

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:364 kr
Ej medlem:404 kr

Hyllsystem

  • Tillverkare: Hestra
Klubbpris:184 kr
Ej medlem:204 kr

Buntbandshållare Regal

  • Tillverkare: Sternhammar
Klubbpris:1390 kr
Ej medlem:1544 kr

Verktygsvagnar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:358 kr
Ej medlem:398 kr
Klubbpris:1304 kr
Ej medlem:1449 kr

Överskåp PM10, 8 lådor

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:6890 kr
Ej medlem:7655 kr
Visa som

Artiklar 13-24 av 436

Sida
per sida

Ordning och reda med en bra verktygsvagn

Ska man mecka med bilen hemma i garaget eller på uppfarten kommer arbetet förenklas otroligt mycket av att du har dina verktyg samlade och organiserade i en verktygsvagn. Dels är det enklare att dra fram hela verktygsvagnen om du behöver flytta verktygen till en annan plats för att ta tag i ditt problem med bilen men du kommer också vara väldigt tacksam över att du vet var du har dina grejer när du väl drar igång. Du kommer spara både tid och energi genom att ha en organiserad verktygsvagn och dessutom ger det en härlig och proffsig känsla att veta att var sak ligger på sin plats. Att då och då se över sin verktygsvagn och kolla så att man dels har kvar alla verktyg man behöver, men också om det kanske är något nytt som skulle behövas till verktygsvagnen, kan vara en god idé. Behöver man nya verktyg hittar man såklart det hos oss också. 

Beställ verktygsvagnar online

Vill du ha det lika snyggt och prydligt hemma i garaget som vi har det på våra verkstäder ska du beställa hem en proffsig verktygsvagn redan idag. Vi har såklart olika varianter för både den som kanske har ett lite enklare utbud av verktyg där hemma, helt bort till den andra änden för personer som har en halv järnhandel med verktyg hemma. Vi har förhoppningsvis en verktygsvagn som passar just ditt behov och när du tittar runt bland våra olika alternativ kan du beställa hem den och få den levererad. Sen är det bara att organisera den sätta allting på plats. Vill du även fixa till din verktygsvagn med lite insatslådor eller andra detaljer för att ytterligare förbättra organiseringen så kan du även beställa detta här hos oss. 


Alla verktyg du behöver för ett mecka med bilen

På Mekonomen.se vågar vi nästan lova dig att du kan hitta alla typer av verktyg som behövs för att mecka med bilen som ett riktigt proffs. Och när du ändå samlat på dig alla verktyg ska du såklart förvara dem snygg och prydligt i en verktygsvagn. Vi strävar också efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, men även reservdelar och tillbehör, som kan behövas till dagens bilar och vi samlar allt här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans.