Elsatser till dragkrok

Om du har planer på att montera en dragkrok och vill att det du kopplar på dragkroken ska kunna samspela med bilen krävs en fungerande elsats. Det finns ett antal olika varianter på elsatser så ta noggrant reda på vilken typ av elsats som kommer bli bäst för just dig. Oavsett om du letar efter 13-poliga eller 7-poliga elsatser har vi samlat ett brett utbud av elsatser till bra priser här på Mekonomen.se.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Här på Mekonomen.se har vi samlat alla produkter till din bil och självklart har vi även produkterna för att du ska kunna koppla på exempelvis en släpvagn eller husvagn utan bekymmer. Det första du behöver är såklart en dragkrok och om du inte har detta sedan tidigare kan du hitta ett stort utbud av dragkrokar här hos oss också. Om du är på jakt efter elsatser för att få bilen och det du kopplar till dragkroken att samspela är du däremot helt rätt här. Här har vi nämligen samlat ett stort utbud av elsatser till dragkrok som gör att du kan få bilen att samspela med till exempel släpet eller husvagnen. Generellt pratar man om 13-poliga eller 7-poliga elsatser och vi har såklart båda alternativen i vårt breda sortiment av elsatser.

Köp elsats till dragkrok online

För att veta vilka kablage som passar bäst till just din bil ska du använda dig av vår smarta filtreringsfunktion. Filtreringsfunktionen gör att du kan sortera fram de kablage och elsatser som passar till just din bil genom att fylla i ditt registreringsnummer. Efter att du knappat in ditt registeringsnummer sorterar vi automatiskt bort de produkter som inte passar till din bil och kvar finns helt enkelt alla de alternativ som du har kvar att välja mellan. Detta gör att det är enkelt och smidigt att handlar elsatser och andra produkter online. Du kan även klicka dig runt bland våra dragkrokar för att se vilka elsatser som passar bäst till vilken dragkrok och hur de i sin tur passar till just din bil. När du hittat den elsats du behöver är det bara att lägga den i varukorgen och beställa hem den. Enklare kan det inte bli.

7-polig elsats eller 13-polig elsats

Även om det finns två olika typer av elsatser är det klart vanligaste kablaget till dragkrok den 7-poliga. 7-polig elsats används oftast för de som ska koppla på släpvagn, hästtransport, båtkärra eller äldre husvagnar. 13-poliga brukar i regel fungera i dessa fallen också men de är dock dyrare eftersom de erbjuder ett bredare funktionsområde. 13-poliga kablage är mer avancerade och kan exempelvis driva kyl och frys i husvagnar, ladda batteriet och driva innerbelysning. Så mycket handlar helt enkelt om vilka funktioner som ska fungera i den del som du kopplar på.