Laddar...

Dags för ett nytt äventyr?

Vart du än ska tar Mekonomen dig dit.

Med en takbox slipper du krångla in allt du behöver i ett trångt bagage. Hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment, och just nu har vi kampanjpriser på flera testvinnare. Våra experter hjälper dig med allt från rätt val till en färdigmonterad box på din bil.

Välkommen in till någon av våra 120 butiker!

Hapro Traxer 8.6

5 995 kr4 995 kr

Hapro Traxer 8.6 Hapro Traxer är en rymlig takbox med fin design som är framtagen för äventyrliga resor med familjen. Den robusta designen gör denna takbox till en favorit som passar för dig som letar efter en pålitlig takbox med brett användningsområde. Boxen rymmer upp till 8 skidor.

Boxen är öppningsbar från två sidor vilket underlättar lastning/packning.

Hapro Trivor 560

7 995 kr6 995 kr

Hapro Trivor 560 Hapro Trivor är en fullängdsbox med plats för upp till 8 skidor. Takboxen kombinerar ett robust utseende med mycket utrymme, så du kan vara säker på att all packning kommer att få plats, vare sig du ska på skidsemester, cykeltur, eller andra vardagsäventyr.

Boxen är öppningsbar från två sidor vilket underlättar lastning/packning.

Hapro Nordic 10.8

8 495 kr7 495 kr

Hapro Nordic 10.8 ger extra utrymme i en stilren och elegant design. Snygg och smal på utsidan, och är samtidigt stor och rymlig på insidan. Kombinationen av kvalitet och användarvänlighet med en smart aerodynamisk design skapar den perfekta boxen. Detta är en fullängdsbox med plats för upp till 8 skidor.

Hapro Trivor 640

8 995 kr7 995 kr

Hapro Trivor 640 är en fullängdsbox med plats för upp till 10 skidor. Takboxen kombinerar ett robust utseende med mycket utrymme, så du kan vara säker på att all packning kommer att få plats, vare sig du ska på skidsemester, cykeltur, eller andra vardagsäventyr.

Boxen är öppningsbar från två sidor vilket underlättar lastning/packning.

Packline BX Stream

6 900 kr

Packline BX Stream är en takbox som kombinerar god plats med eleganta linjer, samtidigt som den är enkel att montera. Med en längd på 225 cm och lastvolym på 420 liter får du plats till det mesta. Dessutom ger det patenterade LiftOff-systemet i- och urlastning från tre sidor samtidigt. Takboxen har även ljuddämpande packning mellan lock och botten, för extra komfortabel körning.

Packline BX Stream är tillverkad i miljövänlig, högglanspolerad ABS och uppfyller Citycrash-test.

Packline NX Twin XL

10 900 kr

Packline NX Twin XL är en stilren och snygg takbox som har en lastvolym på hela 450 liter vilket ger plats åt extra mycket bagage på bilturen. Takboxen är konstruerad med avancerad Twin Sheet-teknologi, vilket innebär att två plastdelar vakuumformas och svetsas samman med varandra till en enhet.

Denna takbox har ett försänkt frontparti vilket ger ökad säkerhet och stabilitet, samt ett patenterat LiftOff-system, som ger i- och urlastning från tre sidor samtidigt.

Packline NX Twin XL är tillverkad i miljövänlig, högglanspolerad ABS och uppfyller Citycrash-test.