Laddar...

Res smidigt med Packline

Packline är idag ett av marknadens starkaste varumärken inom takboxar. Förklaringen är ganska enkel, allt de gör är takboxar vilket lett till att de blivit väldigt duktiga på det. Tack vare ett löpande samarbete med bilindustrin skapar man boxar som harmonierar med bilen, oavsett märke och modell, och varje takbox är en effektiv kombination av form och funktion. På Mekonomen hittar du alltid ett brett sortiment av Packlines produkter.

Köp Packline takbox i vår webbshop eller i en butik nära dig

När du köper en takbox i butik eller i vår webbshop med leverans till butik får du alltid* hjälp med takboxmontering av vår kunniga personal.

*Vid hög belastning i butiken kan man få komma att vänta med att få monteringshjälp.


“The Mother of All Boxes”

Packlines historia sträcker sig tillbaka till 1970-talet, då man tillverkade förvaringslådor och smala skidboxar under namnet Skiline. 1982 var man först i världen med att lansera en takbox av glasfiber. Idag är man både först och störst. Packline producerar idag världens mest sålda takboxar av glasfiber, och kan således med stolthet använda uttrycket “The Mother of All Boxes”.

Innovativ design i samarbete med bilindustrin

Packline har ett löpande samarbete med bilindustrin för att integrera sina takboxar med det senaste inom bildesign, och skapa takboxar som harmonierar med bilens linjer. Syftet är du ska kunna öka bagageutrymmet utan att väsentligt förändra bilens form och funktion. Man satsar också mycket på aerodynamik för att varje takbox skall ge så lågt luftmotstånd som möjligt, vilket både ger lägre vindbrus och minskar påverkan på bilens förbrukning.

Bra material som även är bra för miljön

Packline är en av få tillverkare som använder glasfiber i sina takboxar. Det är ett relativt kostsamt material med lång produktionstid, vilket ger en takbox med hög kvalitet och bra produktegenskaper. Så långt som möjligt används miljövänliga och återvunna material med minimal miljöpåverkan.

Packline

Packline BX Stream Svart

6 900 kr

Packline NX Twin XL Svart

10 900 kr

Känn dig trygg
med Packline takbox

Optimal garanti på alla Packlines produkter

Läs mer om Mekonomens garantier
5 års
garanti