Res smidigt med Hapro

Vare sig du ska vandra i fjällen, åka på skidsemester eller bara behöver packa för ett större vardagsäventyr så kan du resa mer smidigt med en takbox från Hapro. Med ett säkert öga för detaljer och moderna avancerade material är deras takboxar en trygg investering. Hos Mekonomen hittar du flera modeller i Hapros sortiment.

Köp Hapro takbox i vår webbshop eller i en butik nära dig

När du köper en takbox i butik eller i vår webbshop med leverans till butik får du alltid* hjälp med takboxmontering av vår kunniga personal.

*Vid hög belastning i butiken kan man få komma att vänta med att få monteringshjälp.


40 år av holländsk innovation

Hapro grundades i Holland 1982, och har sedan starten haft sin tillverkning i landet. Varumärket tillverkar både takboxar, cykelhållare och takräcken. Tack vare år av innovativa tillverkningsmetoder och produktutveckling har de växt till ett ledande internationellt företag.

Modern och miljövänlig produktion

Hapro tillverkar sina takboxar i en vacuumformad UV och köldbeständig ABS-plast. De har en modern och rymlig produktionsanläggning med alla resurser som behövs för en smidig tillverkning från idé till färdig produkt. De är också noga med sin klimatpåverkan och tillverkar varje takbox så cirkulärt som möjligt. Så mycket som 90 % av råvarorna kommer från eget återvunnet material.

Köp tryggt med 5 års garanti

Hapro kräver det absolut bästa när det kommer till material och produktionsprocesser, och allt är noggrant kontrollerat för att uppfylla de höga kvalitetskraven. Därför kan Hapro garantera optimal kvalitet på sina produkter och full service inom en 5-årsgaranti.

Vi rekommenderar

Medlemspris:8 999 kr
Ej medlem:9 999 kr
Medlemspris:8 999 kr
Ej medlem:9 999 kr
Medlemspris:7 649 kr
Ej medlem:8 499 kr
Medlemspris:6 295 kr
Ej medlem:7 199 kr
Medlemspris:72 kr
Ej medlem:80 kr
Medlemspris:314 kr
Ej medlem:349 kr
Medlemspris:260 kr
Ej medlem:289 kr

Känn dig trygg
med Hapro takbox

Optimal garanti på alla Hapros produkter

Läs mer om Mekonomens garantier
5 års
garanti