Månadsarkiv: September 2017

Bilvård & service

Lista: Här är populäraste begagnatbilarna just nu

Volvo är Sveriges populäraste begagnatbil. Det visar en sammanställning som Blocket har gjort. Och kan du gissa vilken modell som brukar säljas snabbast när den är till salu?
Läs mer »
Quiz: Vad kan du om bilmotorer?

Garage & verktyg

Quiz: Vad kan du om bilmotorer?

Alla bilar behöver någon typ av motor. Men har du koll på vad som verkligen finns under motorhuven? Testa dig själv!
Läs mer »

Hej Mekonom!

Mekonomens framgångar bygger på alla duktiga medarbetare. Många av dem är säljare som dagligen har kontakt med olika typer av kunder. En av dem är Daniel Signeul. Hans vinnande koncept: – Det gäller att vara rapp i käften, säger han.
Läs mer »
Skyda dina barn

Inspiration

Skydda dina barn på rätt sätt – här är några tips

Rätt sorts stol och bra kvalitet. Dessutom rätt monterad. Det finns en hel del att tänka på när man ska göra det säkrare för barnen att färdas i en bil. Mekonomens Sandra Lewin ger några värdefulla tips.
Läs mer »
Repor i vindrutan kan vara en trafikfara

Inspiration

Repig ruta – Fixa repor i vindrutan

Stenskott och sprickor ser man ju direkt – men har du tänkt på alla små repor i din vindruta? När sommarsolen nu är här kommer att bli varse hur illa det är ställt. Här är lite du bör tänka på gällande ditt bilglas.
Läs mer »
Smarta lösningar för last på taket  – här är några tips

Smarta lösningar för last på taket – här är några tips

Allt fler får upp ögonen för vilken nytta man kan ha av ett bra takräcke och en takbox. Och nya lösningar gör hela tiden möjligheterna större. Visste du till exempel att man nu kan anpassa en gammal takbox så att den passar moderna lastsystem? Eller att det finns takräcken med glidfunktion?
Läs mer »
Hur ser du ut egentligen? Här är tips för bättre sikt!

Bilvård & service

Hur ser du ut egentligen? Här är tips för bättre sikt!

Sikten är livsviktig när du kör bil. Det här är något som blir mer aktuellt nu i mörkare tider. Här är några saker att tänka på under vintern.
Läs mer »