Månadsarkiv: Juni 2016

Miljö & Säkerhet

Farligast bakom ratten – män eller kvinnor?

Nu ska det avgöras – kör män eller kvinnor säkrast? Jo, statistiken över vilka som begår flest trafikbrott visar att…
Läs mer »

Inspiration

Sveriges bästa rastplats 2016 finns i…

Nu har återigen Sveriges bästa rastplatser utsetts och de två vinnarna blev Susedalen i Halland och Vojmån i Västerbotten. Se nedan vem som vann i ditt län!
Läs mer »

Inspiration

Här är bästa bilmusiken i sommar

Oavsett om du ska köra bil över hela landet eller bara nedför gatan är det alltid en lysande idé att ha musik som kan göra resan roligare. Men vilka låtar utgör den perfekta spellistan? Här är låtlistorna som kan förgylla din bilresa i sommar.
Läs mer »
Så håller du barnen glada under bilresan

Inspiration

Så håller du barnen glada under bilresan

En bilsemester med barnen kan vara strålande, fantastisk, sagolik och alldeles… alldeles… superhemsk. Undvik problemen – bli inspirerad av vår lista hur du håller alla på bra humör och får resan att gå snabbare.
Läs mer »
Packa för bilsemester

Inspiration

Checklista inför bilsemestern – i Sverige och utomlands

Dags för bilsemester! Och för att du ska slippa den där ”vad-har-jag-glömt-känslan” när du kommit 500 meter från hemmet så får du här den perfekta checklistan – i 38 punkter. Passar lika bra inför utlandssemestern som turen till Ullared. Kolla igenom, bocka av, kör i väg och njut! (Glöm inte att ta med dig listan…)
Läs mer »
Så räddar kylboxen din semester

Butik & produkter

Så räddar kylboxen din semester

Under din semester, på vägen, picknicken eller stranden är kylboxen den idealistiska följeslagaren för att kyla drycker och måltider. Här är situationerna när du verkligen är i behov av en kylbox i bilen.
Läs mer »
Så väljer du rätt motorolja

Bilvård & service

Så väljer du rätt motorolja

Motorolja kan vara förvirrande. Det finns en uppsjö av olika oljor med olika egenskaper att välja mellan. Johan Fornell, butikssäljare på Mekonomen Hässleholm, berättar hur du väljer rätt motorolja för din bil.
Läs mer »
Automattvätt bil

Bilvård & service

Allt du behöver veta om automattvättar

De flesta av oss har någon gång tvättat bilen i en automattvätt. Men hur bra är det egentligen för bilen eller miljön? – Det finns risker men även fördelar, säger Andreas Högberg, distriktschef på Mekonomen i Södermanland.
Läs mer »