Här är bästa bilmusiken i sommar

Sommaren är äntligen här med sol, bad och värme. För de flesta innebär det också att den efterlängtade semesterledigheten närmar sig. Kanske planerar du en bilresa genom Europa eller så åker du bara med familjen till landstället. I vilket fall vill du ha bra musik i högtalarna – och det är något som Erika Bygren, butikssäljare på Mekonomen Infra City, har koll på.

 

För Erika blir det en del musiklyssnande om dagarna, vilket inte är så konstigt då hon pendlar minst 10 mil om dagen till och från jobbet. För att få tiden att gå snabbare och bilturen roligare har radion blivit det självklara valet för henne.

– Jag lyssnar nästan bara på radio, det blir mycket blandat, säger Erika Bygren.

 

Vad har du för planer i sommar? Blir det någon bilsemester?

– Jag ska först och främst upp till Norrland till sommarstugan. Sen ska jag faktiskt iväg på en lång bilsemester i Polen samt Tyskland för att ställa ut min bil. I Polen ska jag på Raceism event och i Tyskland ska jag på BMW-Syndikat träff. Bilen är en BMW 320d som gått 44.000 mil och är min första bil som jag haft sedan 2010.

 

Spellistorna som kan förgylla din bilresa

Här har vi samlat några Spotify-listor som kan få dig i rätt stämning under sommarens bilkörning. Så, vad väntar du på? Starta motorn, sätt på musiken och ge dig ut på vägarna och njut av körningen.

 

Här kan du lyssna på Erika Bygrens personliga spellista:

 

 

Ska du till USA i sommar eller är du bara ute efter härlig svensk bilmusik? Här finns ytterligare tre spellistor som kan fullända din bilresa i sommar:

erika_bygren

Erika Bygren

Ålder: 24 år. Bor: Uppsala. Gör: Butikssäljare Mekonomen Infra City.
Inlagd: Juni 28, 2016