Laddar...

Vi på Mekonomen vill göra ditt billiv enkelt - även när du kör en elbil

Även elbilar behöver underhåll och service för att bilen ska må bra. De vanligaste reparationerna i elbilar är byte av kupéfilter, hjulinställningar, batteri, däck och elfel.
Vi på Mekonomen har rätt kompetens och utrustning för att serva el- och hybridbilar. Våra godkända elbilsverkstäder finns i hela Sverige och är bokningsbara online. Genom att ange ditt registreringsnummer vid bokning hittar vi närmaste verkstad för just din bils behov.

Vi underhåller din elbil

Vi på Mekonomen har i 50 år tagit hand om Sveriges bilar. Självklart hjälper vi dig även med din elbil, för att du på ett säkert sätt ska kunna ta dig precis vart du vill. Hos oss kan du vara trygg med att vi har hög kompetens, modern utrustning och precis som vanligt ingår assistansförsäkring i ett år. Läs mer här

Kallar folk din elbil för felbil?

Har du också råkat ut för en elbilsskeptiker? Behöver du lägga massor av energi på att försvara din elbil inför släkt, vännen eller kollegan? Välkommen till Mekonomens Retorikkurs! Vi tar upp myter om elbilar och ger dig sex handfasta knep som hjälper dig att ge svar på tal.  Som guide får du den eminenta retorikexperten och elbilsägaren Ami Hemviken. Sätt i kontakten och ladda dig för en rolig resa!