Släcka 2or

Om du får nedslag på bilbesiktningen så behöver du inte boka en ny tid och åka tillbaka dit för att få dina brister godkända

Varför ska du släcka 2or hos Mekonomen?

Felet blir åtgärdat

Du slipper åka tillbaka till bilprovningen

Vi har ackrediterade verkstäder

Vilka verkstäder kan släcka 2:or?

Flera av Mekonomens verkstäder är ackrediterade och kan åtgärda dessa fel och samtidigt rapportera in dem direkt till Transportstyrelsen. I annat fall ombesörjer verkstaden med hjälp av besiktningsstation att få dina brister godkända. Du lämnar oss alltså med en besiktad och körklar bil.

Hur går det till?

Vi tar hand om fel och brister på utsidan av bilen, liksom insidan till exempel lampor och dörrar. Även anmärkningar på fjädring, bromsledningar och styrsystem kan vi åtgärda direkt.

Läs också artikeln om hur det fungerar med besiktningen

Vad ingår i att släcka 2or?

I Mekonomens tjänst Släcka tvåor ingår att felet blir åtgärdat och att besiktningen går igenom utan att du behöver åka tillbaka till besiktningsstationen eller bilprovningen.


Vad kostar det att släcka 2or?

Då det helt beror på fel, anmärkning och bil så kan det vara en stor skillnad på priset. När du bokar en tid för att släcka tvåor på Mekonomen.se återkommer verkstaden med en offert till dig.


Tilläggstjänster

Du ska kunna serva bilen så tryggt som möjligt

Om du inte kan ta dig till verkstaden när din bil ska servas eller repareras rekommenderar vi att du bokar vår hämta & lämna-service.

 


Våra andra tjänster