Felsökning

När du misstänker ett fel, låt oss göra en undersökning innan problemet blir stort och dyrt. 

Varför ska du boka felsökning hos Mekonomen?

En grundlig kontroll av din felbeskrivning

Kan förebygga stora reparationskostnader

Eventuella reparationer görs med ditt samtycke

En felsökning kan spara dig tusentals kronor

När du hör missljud, om elektroniken krånglar eller att bilen bara beter sig som den inte borde, då kan en felsökning vara den bästa investeringen för din bil.

Boka en felsökning hos Mekonomen så fort du anar att något i bilen håller på att gå sönder, eller om du misstänker finns ett onormalt slitage.

Vi klargör dina misstankar

En felsökning betyder att vi gör en grundlig kontroll som baseras på din felbeskrivning, och du får en tydlig dokumentation på undersökningen. Vi går igenom resultatet tillsammans och försöker hitta en så bra och ekonomisk lösning som möjligt för att åtgärda felet.

Vi gör en diagnos av bilens felminne

På moderna bilar kopplar vi en dator till bilen och gör en avancerad diagnostisering av bilens olika komponenter. Olika felkoder ger en indikation, varpå en grundligare kontroll ger en omfattning av problemet. 

En felsökning kan förebygga stora fel

Ett missljud eller en bristande funktion kan vara någotsom inte är trasigt än men som håller på att gå sönder. Ju fortare vi upptäcker felet desto mindre är risken att du behöver göra en stor och kostsam reparation.

Vad ingår i en felsökning?

  • Avläsning av bilens felminne
  • Grundlig kontroll av fel 
  • Utförlig rapport av fel
  • Offert på åtgärd ex. reparation eller service

Vad kostar en felsökning?

När du bokar en felsökning hos Mekonomen får du upp priset direkt i skärmen. 


Tilläggstjänster

  • Bilservice
  • AC-service
  • Batteritest
  • Hämta- lämna service

Serva regelbundet för att undvika dyra haverier

Att drabbas av en maskinskada på bilen kan medföra ett tungt ekonomiskt bakslag. Statistik visar att maskinskador i genomsnitt uppstår efter 7 700 mil, och motorskador står för den största andelen av maskinskador. Den allra bästa medicinen mot dessa skador är en regelbunden service. Hos Mekonomen erbjuder vi skräddarsydda Serviceavtal för din bil. Läs mer om serviceavtal här

 

Våra andra tjänster