10 julklappar till biltoken!

10 julklappar till biltoken!

Extraljusramp LED

Bättre ljus är alltid rätt. Tack vare LED-tekniken finns nu smidiga ramper som går att sätta på så gott som alla bilmodeller.

LED-ramp.

 

Hopfällbar takbox

En takbox kan man ha till mycket och det finns riktigt prisvärda modeller hos Mekonomen. Kanske blir det trångt att lägga paketet under granen? Inga problem. Det finns hopfällbara versioner från Thule som får plats nästan överallt.

Hopfällbar takbox, Thule.

 

Fälgsidor

Fula fälgar kan få vilken bil som helst att se tråkig ut. Ett par fina fälgsidor är ett snabbt och billigt sätt att göra det roligare om man inte vill lägga pengar på lättmetallfälgar. Dessutom är de lättare att slå in i ett paket.

Fälgsidor, Carwise.

 

Kupévärmare

Det här är en skön julklapp! Tänk att alltid få kliva in i en varm bil utan is på rutorna. Det finns många typer av värmare som passar alla bilar.

Kupévärmare Defa.

 

Elektronisk P-skiva

Det är lätt att glömma P-skivan när man parkerar – och då är riskera att få böter. Men nu är det slut med det. Årets smartaste julklapp är en elektronisk P-skiva som med hjälp av en sensor känner av när du parkerar din bil. Den ställer sen automatiskt in tiden utan att du behöver göra någonting.

Elektronisk P-skiva, APT4 Magnetic

 

Skruvmejselsats

Att ha rätt skruvmejsel till rätt skruv är A och O när man grejar med sin bil. Och av någon anledning är ofta just den man behöver försvunnen. En sats med flera mejslar som täcker alla tänkbara behov kan bli en fin-fin julklapp.

Skruvmejselsats, Carwise.

 

Skidhållare

Känner du någon som älskar att åka skidor? Då kan en skidhållare till takräcket vara en uppskattad gåva. Enkelt att montera och att använda. Att ha riktiga skidhållare ser dessutom proffsigt ut när man kommer till backen.

Skidhållare, Thule.

Inlagd: December 07, 2017