Bilar är sexigare än mode

Det finns fördomar om hur man måste vara och vad man måste göra för att bli attraktiv på kärleksmarknaden. Kanske tror man att man måste ha koll på det senaste modet och alltid ha fina kläder för att träffa kärleken, kanske tänker man att det handlar om att ha koll på nya prylar och kunna bemästra den senaste tekniken.

Men glöm det. Magin finns i garaget. När dejtingsajten Möteplatsen frågade 2 675 singlar vilken hobby de tycker är mest sexig hos en potentiell partner visade det sig att bilar är en av de mest attraktiva hobbyerna, mer lockande än mode, djur, datorer och teknik. 9 procent av de tillfrågade kvinnorna i undersökningen listade bilintresse som den allra sexigaste hobbyn. Män verkar uppskatta fordonen ännu mer, här var siffran 12 procent.

 

Rullande kärleksnästen

Vilka typer av bilar eller bilintressen som är mest attraktiva framgår inte av undersökningen, men många tycker uppenbarligen att bilen är praktisk även när man hittat sin hjärtevän. Det finns nämligen andra undersökningar som visar att så många som sju av tio föredrar att använda bilen som plats för kärleksmöten.

 

Matlagning slår allt

Det finns dock intressen som slår bilarna när det gäller att locka en framtida partner. Allra mest eftertraktat bland de tillfrågade singlarna i undersökningen är matlagningskunskaper. Här är det hela 31 procent som uppger att vägen till deras hjärtan går via magen. På andra plats kommer intresse för sport/träning och på tredje plats musik.

”Vilken hobby är mest sexig?” Matlagning Sport och träning Musik Bilar Mode Djur Pyssel Datorer och teknik
Inlagd: December 08, 2016