Olja och vätska

Olika bilar - olika oljor och vätskor. Se till att du väljer rätt till just din bil (eller motorcykel för den delen). Utöver storsäljare som motorolja och kylarvätska har vi självklart även ett stort utbud av till exempel växellådsolja och bromsvätska. Om du nyligen bytt olja, till exempel i samband med service, bör du helst fylla på med exakt samma olja. Kolla i serviceboken så ser du vilken som har använts. För att hitta rätt olja till din bil rekommenderar vi att du fyller i ditt registreringsnummer.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista
Laddar...

Castrol Magnatec 5W-40 A3/B4 4L

  • Tillverkare: Castrol
Klubbpris:886 kr
Ej medlem:984 kr

Motorolja till bilen

Din bilmotor kräver en bra och anpassad olja för att hållas friktions- och rostfri. Som blodet i våra kroppar är motoroljan betydande för att förlänga livslängden i ditt fordon. En bra olja till din bil kommer göra skillnad på hur din bil presterar på vägarna. Vi på Mekonomen har ett brett utbud av oljor till just din bil. Vi erbjuder service av både gamla och nya bilar.

Klubbpris:89 kr
Ej medlem:99 kr
Klubbpris:239 kr
Ej medlem:265 kr

Fyll på med olja av kvalitet

För att du ska slippa serva din bil om och om igen bör du fylla på med en högpresterande kvalitetsolja, anpassad för just din bil. Din bilmotor kommer att må bättre och hålla längre med rätt produkter. Vi på Mekonomen har ett brett utbud inom bilvård och service för att optimera just ditt fordon. Kom in till oss så får du råd direkt.

Antirökmedel Diesel

  • Tillverkare: CRC
Klubbpris:82 kr
Ej medlem:91 kr

Oljepluggsats

  • Tillverkare: Corteco
Klubbpris:60 kr
Ej medlem:67 kr

Smidig service hos oss

Mekonomen är en ledande affär inom bildelar både på nätet och i fysisk butik. Vi ställer upp med kvalitativa produkter, god service och expertråd när din bil behöver omsorg. Köp bildelar till låga priser med snabb leverans direkt från din dator eller smartphone. Ta del av förmånliga erbjudanden från vårt sortiment var du än bor i landet. Din vardag blir enklare med hjälp från Mekonomen.

Oljepluggsats

  • Tillverkare: Corteco
Klubbpris:34 kr
Ej medlem:38 kr

Oljeplugg

  • Tillverkare: Corteco
Klubbpris:20 kr
Ej medlem:22 kr

Kopparpasta

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:94 kr
Ej medlem:104 kr

MPM Special DSG 4L

  • Tillverkare: MPM
Klubbpris:870 kr
Ej medlem:967 kr

RISLONE Rear Main Seal Repair

  • Tillverkare: Rislone
Klubbpris:296 kr
Ej medlem:329 kr
Klubbpris:365 kr
Ej medlem:406 kr

MPM Glykol Longlife G12+

  • Tillverkare: MPM
Klubbpris:223 kr
Ej medlem:248 kr
Visa som

Artiklar 49-60 av 852

Sida
per sida