Olja och vätska

Olika bilar - olika oljor och vätskor. Se till att du väljer rätt till just din bil (eller motorcykel för den delen). Utöver storsäljare som motorolja och kylarvätska har vi självklart även ett stort utbud av till exempel växellådsolja och bromsvätska. Om du nyligen bytt olja, till exempel i samband med service, bör du helst fylla på med exakt samma olja. Kolla i serviceboken så ser du vilken som har använts. För att hitta rätt olja till din bil rekommenderar vi att du fyller i ditt registreringsnummer.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista
Laddar...

Bromsvätska

  • Tillverkare: ATE
Klubbpris:201 kr
Ej medlem:223 kr

Motorolja till bilen

Din bilmotor kräver en bra och anpassad olja för att hållas friktions- och rostfri. Som blodet i våra kroppar är motoroljan betydande för att förlänga livslängden i ditt fordon. En bra olja till din bil kommer göra skillnad på hur din bil presterar på vägarna. Vi på Mekonomen har ett brett utbud av oljor till just din bil. Vi erbjuder service av både gamla och nya bilar.

Klubbpris:159 kr
Ej medlem:177 kr

Carwise K-sprit 0.5 l

  • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:62 kr
Ej medlem:69 kr

Fyll på med olja av kvalitet

För att du ska slippa serva din bil om och om igen bör du fylla på med en högpresterande kvalitetsolja, anpassad för just din bil. Din bilmotor kommer att må bättre och hålla längre med rätt produkter. Vi på Mekonomen har ett brett utbud inom bilvård och service för att optimera just ditt fordon. Kom in till oss så får du råd direkt.

Klubbpris:1069 kr
Ej medlem:1188 kr

Motorolja

  • Tillverkare: Red Line
Klubbpris:248 kr
Ej medlem:276 kr

Smidig service hos oss

Mekonomen är en ledande affär inom bildelar både på nätet och i fysisk butik. Vi ställer upp med kvalitativa produkter, god service och expertråd när din bil behöver omsorg. Köp bildelar till låga priser med snabb leverans direkt från din dator eller smartphone. Ta del av förmånliga erbjudanden från vårt sortiment var du än bor i landet. Din vardag blir enklare med hjälp från Mekonomen.

Klubbpris:122 kr
Ej medlem:136 kr

Injector Cleaner

  • Tillverkare: STP
Klubbpris:94 kr
Ej medlem:104 kr

Premium Synthetic 5W-40 5L

  • Tillverkare: Mekonomen
Klubbpris:764 kr
Ej medlem:849 kr
Klubbpris:903 kr
Ej medlem:1003 kr

Triboron Fuel Formula

  • Tillverkare: Triboron
Klubbpris:170 kr
Ej medlem:189 kr
Klubbpris:74 kr
Ej medlem:82 kr

MPM Glykol Longlife G13

  • Tillverkare: MPM
Klubbpris:68 kr
Ej medlem:75 kr
Visa som

Artiklar 13-24 av 852

Sida
per sida