Godkänd Bilverkstad

Kräv rätt service från rätt verkstad

Godkänd Bilverkstad är en standard som bedömer att en bilverkstads arbete inom kvalitet, miljö och säkerhet håller måttet och är tillförlitligt.

Verkstaden själv kan inte bedöma något, ett godkännande enligt denna standard kan endast tilldelas av en oberoende tredje part. Det gör att du som kund kan välja verkstad med större trygghet.

Mekonomen satsar på 100 % kvalitetssäkrade verkstäder

För oss på Mekonomen är det självklart att stå bakom Godkänd Bilverkstad. Med stöd av branschstandarden får alla bilverkstäder hjälp att säkerställa att de bedriver en kvalitetssäkrad verksamhet. Det gynnar hela branschen och ökar förtroendet hos dig som bilägare. Av det totala antalet bilverkstäder i Sverige som kvalitetsmärkts med Godkänd Bilverkstad kommer högst andel, ca 40 procent, från vårt verkstadskoncept. Vårt mål är dock att varenda Mekonomen verkstad ska vara Godkänd Bilverkstad!

Rätt service skyddar dig från onödiga kostnader

Ju äldre en bil är desto oftare brukar den behöva service. Det kan också vara en säkerhetsrisk att åka runt i en bil som inte varit servad på länge. Magnus Blommé, Mekonomens bilexpert, påpekar även värdet av att anlita en Godkänd Bilverkstad.

– Regelbunden service är avgörande för bilens värde, säger Magnus. Att välja en verkstad som uppfyller branschstandarden Godkänd Bilverkstad skapar extra trygghet för kunden. Service är ingen onödig kostnad utan ett underhåll som sparar pengar på sikt. Vid en service undersöker man också om eventuellt slitage kan orsaka ökade kostnader för kunden fram till nästa service.

Du kan tryggt boka en service hos Mekonomen

Som kund hos Mekonomen kan du känna dig trygg med att våra bilverkstäder håller en hög kvalitet, att vi är noga med miljö och hållbarhet samt att vi alltid sätter säkerheten högt.

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer

Våra andra tjänster