Alltid hos Mekonomen

Alltid snabba leveranser

Alltid fri frakt till butik

Rabatt för medlemmar

Alltid garanti

Vi erbjuder service och reparation av din bil.
Reservdelarna som används håller hög kvalitet, garantierna fortsätter att gälla och att stämpeln i serviceboken är lika mycket värd som hos en märkesbunden verkstad.

 

  • Assistansförsäkring
  • Stämpel i serviceboken
  • Nybilsgarantin gäller
  • Garanti på reservdelar*
  • Prisgaranti
  • Delbetalning
  • Alla bilar är välkomna
  • Vi släcker 2:or
  • Vi finns över hela landet

Ett års assistansförsäkring ingår när du servar bilen hos oss. Du får hjälp om din bil vägrar starta eller plötsligt stannar. Försäkringen täcker även andra oförutsedda händelser som bensinstopp, punktering eller en borttappad nyckel.

Stämpel/registrering i servicebok efter utfört arbete, vilket är värdefullt den dag du ska sälja eller byta bilen. 

Nybilsgarantin gäller. Vi använder alltid originaldelar eller delar av motsvarande kvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer.

3 års garanti på reservdelar och även 3 års garanti på utfört arbete*.
*)Om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset, kvittot gäller som garantibevis. Observera att garantin är personlig och gäller ej mellan Mekonomen och ev. tredje man. För utbytesturbo, utbytesmotor och utbytesväxellåda gäller 1 års garanti.

Vi erbjuder prisgaranti, vilket innebär att du får dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad.

Delbetala i fyra månader utan ränta och avgifter. Vi ger vi dig olika möjligheter att välja hur du vill betala ditt verkstadsbesök, lite i taget eller allt på en gång. Vi har flera smidiga lösningar att välja på.

Alla bilar är välkomna. Det betyder att vilket märke din bil än har, så är den välkommen till oss. För avancerad felsökning och diagnostik använder våra verkstäder toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare.

Vi släcker besiktningens 2:or. På flera av våra verkstäder åtgärdar vi felen och rapporterar in det direkt till Transportstyrelsen. Du lämnar oss alltså alltid med en besiktad och körklar bil.

Tillgänglighet - vi finns från norr till söder.

 

Välkommen till Mekonomen!

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer

Våra andra tjänster