7 perfekta presenttips för fars dag

1. Bilvårdsprodukter – för en snyggare bil

Med högkvalitativa Bilvårdsprodukter så kan pappa hålla bilen snygg både på in- och utsidan.

Bilvårdsprodukter – från 39 kr

 

2. Kompressor – sparar din pump

Pumpa däck är inte det roligaste en pappa vet. Och många ”pumpar” (både såna för cykelhjul och såna för blodomlopp) kommer tacka för en kompressorpresent.

Kompressor – 649 kr (nedsatt pris)

 

3. Mobiltelefonhållare – för blicken på vägen

En smidig och snygg mobiltelefonhållare, som passar alla telefoner, är inte bara en bra present till pappa – det är ju en potentiell livräddare! Slut på fumlande med kartappar samtidigt som blicken är rakt ner i knät.

Se alla mobiltelefonhållare

 

4. Rattmuffar – håller händerna varmare

En pappas händer blir ibland kalla och då värmer en härlig rattmuff extra bra under vintern. Inte mycket säger ”jag älskar dig”, på ett lite udda sätt, som en hederlig rattmuff. Och varma händer är sköna att hålla i.

Se alla rattmuffarr

 

5. Verktygslåda – för ordning & reda

Har hammaren hamnat i dockskåpet, kombinationstången i tvättstugan och torxmejseln nånstans i källaren? Med den här prisvärda verktygslådan får pappa ordning på torpet.

Se alla verktygslådor & verktygsväskor

 

6. Extraljus, däck eller värmare

Bra helljus, bra däck, välmående motor och varm kupé. Inte bara trevligt på vintern – ur säkerhetssynvinkel nästan ett måste! Men det kan kännas svårt att välja rätt, och dessutom var det ska monteras. Låt Mekonomen hjälpa dig att hjälpa din pappa.

Nya extraljus, däck eller värmare

 

7. Bilservice – känn dig säker på vägen

Kanske muttrar pappa alltid lite över sakerna som gnisslar i bilen, eller suckar över att behöva ge sig på en felsökning en kall vintermorgon? Då är en service en pangpresent! Och även för dig med en pappa som gillar att meka – en service kan ge er extra tid tillsammans. Så, ger du bort en bilservice tillsammans med förklaringen att hans hälsa betyder allt för dig – då lär han knappast få en bättre present den dagen!

Bilservice

 

Sugen på fler tips? HÄR hittar du ännu fler möjliga presenter till pappa!

 

Uppdaterad: November 13, 2023