Pappa med barn lastar ut från bagage där bland annat en kylväska står.

Därför är kylboxen oumbärlig på din resa

Tänk att slippa kön på den stökiga hamburgerrestaurangen och istället duka upp en härlig picknick på något trevligt ställe längs med vägen. Att ha möjlighet att hålla mat fräsch under långa bilresor kan sätta guldkant på vilken semester som helst. Föredrar du varm mat? Inga problem. Det finns 12-voltsdrivna modeller som också har värmefunktion så att man kan njuta av en hemlagad varm måltid när man känner för det.

 

Underlättar hela vägen

En kylbox underlättar inte bara längs vägen – utan kanske mest när man kommer fram. Oavsett vart man reser behöver man ofta handla det nödvändigaste som till exempel smör och mjölk direkt. Med en bra kylbox i bagageluckan slipper man det, det är bara att lasta över det man har hemma i kylen innan man åker.

 

Det finns olika typer av kylboxar. Tänk igenom hur du kommer att använda din kylbox innan du köper en. Här är tre förslag på bra modeller i olika prisklasser.

 

BUDGET

Ett enkelt och praktiskt alternativ är en kylbox som den här. Lätt att ta med sig i bilen, båten eller på campingen. Också perfekt att ta med på picknicken. Kyler ner tills -16 ° C under omgivningstemperatur. 12 volt.

 

MELLAN

Den här kylboxen från Carwise är ett bra val för de flesta. Boxen är rymlig med sina 20 liter samtidigt som den sällan upplevs som för stor. Kylboxen pluggas in i 12-voltsuttag eller vanligt vägguttag och kyler sen ner till 16 grader under omgivningstemperaturen. I en bil där det är 20 grader betyder det alltså låga 4 grader.

 

LYX

Designade kylboxar från märket Igloo finns också i Mekonomens sortiment. Kylboxen finns i två olika färger samt i 49 liter eller 23 liter. Hitta din Igloo kylbox här.

Uppdaterad: April 30, 2024