7 presenttips inför Alla hjärtans dag

7 presenttips inför Alla hjärtans dag

1. Byt ut fälgarna

Hemligheten bakom att få din 10. 000 kronors bil att se tre gånger så dyr ut. Oavsett hur välvårdad bilen är kommer de slitna fälgarna alltid försämra intrycket. Det är detaljerna som gör den stora skillnaden!

 

2. Fixa superglans med microfiberduk

Skäm bort din bil med en djup glans med hjälp av en Detailer. Spraya på torr bil och torka av med en microfiberduk – hur lätt som helst!

 

3. Dubbdäck för bättre grepp

En självklarhet för bilägare i vissa områden av Sverige. Ett hett tips i rådande vintertider är att byta till dubbdäck – ett vinterdäck med större mönsterdjup och dubbar som ger däcken bättre väggrepp när det är is och snö.

 

4. Strålkastarbehandling

Har du strålkastare i plast? Spara tusenlappar och införskaffa en strålkastarbehandling som återställer klarheten vid matta och smårepiga lampglas.

 

5. Polermedel för en välförtjänt massage

Finns det någon bättre känsla än efter en ordentlig massage? Och en nypolerad bil ser ut som den skulle kunna befinna sig i samma sinnesstämning. Dessutom – att få bort smutsen som lagt sig under höst och vinter och ta fram en ny, fräsch bil där under… Inte helt fel.

 

6. Ren på insidan med roller

Visst är det insidan som räknas? Om du införskaffar en klädselroller håller du bilklädseln ren från hår, damm och lös smuts. Rollern fungerar på samma sätt som för vanliga klädesplagg!

 

7. Fixa god sikt med antifrostprodukter

Trött på att skrapa rutorna i dessa vintertider? Med anti-frostspray tinar isiga vindrutor upp sekundsnabbt!

 

 

3 tips för partnern

Okej, det är inte bara bilen som behöver kärlek inför en dag som denna, det är så klart passande att lägga extra energi även på sin partner. Här kommer tre tips till en Alla hjärtans dag din partner sent kommer att glömma!

 

  1. Återupplev er första dejt
    Vems minns inte den pirriga känslan när man började dejta sin partner? Att ta er tillbaka till tiden då ni fortfarande lärde känna varandra kan ge en riktig nytändning i relationen. Ta med din partner till samma ställe, ät samma mat och gör samma saker som på första dejten!
  1. Stäng av omvärlden
    En lyckad Alla hjärtans dag-dejt behöver inte betyda att ni tar er till den mysigaste restaurangen eller den mest romantiska resorten – ni kan lika gärna stanna i sängen hela dagen. Stäng av mobil och dator, beställ hem mat och korka upp champagnen
  1. Överraska på jobbet
    Eftersom Alla hjärtans dag inte betyder att alla är lediga, inte ens när den infaller på helgen, så ta tillfället i akt att överraska din partner på jobbet. Vad är inte mer romantiskt än en oväntad gåva? Skicka blombud, en present
Inlagd: Januari 29, 2016