10 kärleksgåvor till din bil på Alla hjärtans dag

10 kärleksgåvor till din bil på Alla hjärtans dag

Tvätt och vaxning
Alla behöver skämmas bort lite då och då, även din bil. Ge den en ordentlig spa-upplevelse i form av en rejäl tvätt. Kom ihåg vaxningen, den skyddar lacken mot vinterns påfrestningar och stöter bort ny smuts.

 

LED-ramp
En LED-ramp kan både förhöja bilens utseende och hjälpa dig att se ordentligt när du kör i mörker. På Mekonomen kan du även få hjälp med montering.

 

Takbox
Trångt i bilen? Lägg packningen på taket! Det finns en mängd olika takboxar som frigör utrymme och passar så gott som alla biltyper. Priser från 1 649 kronor.

 

Service
Regelbunden service är det bästa sättet att ge din bil ett långt liv. Visa din klenod lite kärlek genom att boka en ordentlig genomgång på en Mekonomenverkstad. Bilen kommer att gilla det!

 

Hjulsidor
Tvingas din bil rulla omkring på tråkiga stålfälgar nu under vintern? Smycka den i så fall med fina hjulsidor! Det gör större skillnad än man kan tro. Priser från 149 kronor.

 

Städning/bilrekond
En bil blir snabbt sunkig inuti om man inte sköter om den. En bra kärleksgåva kan därför vara en ordentlig städning eller rekond. Det här kan du göra själv om du har någonstans att vara, hos Mekonomen finns gott om produkter som hjälper dig till ett perfekt resultat. I vissa Mekonomenverkstäder också hjälp med att få bilen skinande både på in- och utsidan.

 

Isborttagning
När du skrapar rutorna på bilen riskerar du att repa glaset, speciellt om du använder en gammal isskrapa. Köp en ny eller testa någon av de isborttagningsmedel som finns på Mekonomen. Bra både för dig och din bil.

 

Baksätesskydd/sparkskydd
Skydda baksätet mot blöta overaller och godiskladd med ett praktiskt baksätesskydd. Komplettera gärna med sparkskydd på de främre stolarna så skyddas de mot smutsiga vinterskor.

 

Bilklädsel
Alla gillar väl att få nya kläder? Det gör bilar också. En snygg överdragsklädsel kan skydda din inredning eller dölja om den är ful och sliten. Priser från 259 kronor.

 

Doftgran
En fin parfym är ju alltid en bra present på Alla hjärtans dag. Bästa gåvan till en bil som vill lukta gott är en doftgran, de finns i många olika härliga dofter.

Uppdaterad: November 30, 2023