Garagedomkrafter

Om du själv gillar att mecka med bilen och vill vara förberedd för att kunna ta dig an de flesta reparationer och annat ”pill” så är det viktigt att du kan komma åt. För att det ska vara smidigt och säkert måste du ha en garagedomkraft hemma så att du kan lyfta bilen på ett sätt som inte kan riskera skada för varken dig själv eller bilen. Letar du efter en ny garagedomkraft har vi på Mekonomen flera varianter som lär vara av intresse.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 19

Page
per sida

Garagedomkraft

 • Tillverkare: AC Hydraulics
5652 kr

Garagedomkraft

 • Tillverkare: AC Hydraulics
10511 kr

Garagedomkraft

 • Tillverkare: AC Hydraulics
8090 kr

Dimstrålkastare

 • Tillverkare: Klokkerholm
1403 kr

Dimstrålkastare

 • Tillverkare: Klokkerholm
1403 kr

Garagedomkraft 3 ton

 • Tillverkare: Sonic
3850 kr

Garagedomkraft 2 Ton - 2 t

 • Tillverkare: Sonic
2550 kr

Höglyftande domkraft 2 ton

 • Tillverkare: Compac
9488 kr

Domkraft 3 ton

 • Tillverkare: Compac
7089 kr

Domkraft 2 ton

 • Tillverkare: Compac
5040 kr

Domkraft 1.5 ton

 • Tillverkare: Compac
7159 kr

Garagedomkraft Pro 1

 • Tillverkare: Carwise
3496 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 19

Page
per sida

Vid mängder av arbeten med bilen gäller det att komma åt undertill eller att åtminstone få bilen så pass mycket lyft från endera sida så att man kan komma åt från kanten. En bil som bara står plant på marken är svår att ta sig an några större reparationer på. Gillar man att själv fixa med bilen är det därför ett måste att ha en bra och säker garagedomkraft hemma. Att ge sig på någon egen lösning eller att använda en dåliga – och allt för svag – domkraft kan innebära direkt livsfara. Så var försiktig och se till att din domkraft fungerar som den ska. Annars är det hög tid att byta ut den.

 

Köp garagedomkrafter online

Här på Mekonomen.se hittar du allt till din bil och ditt garage. Oavsett om det gäller verktyg, tillbehör eller reservdelar till bilen – eller om det som i detta fallet gäller större hjälpmedel som underlättar ditt arbete i garaget. Eftersom att vi själva älskar ett mecka med bilar vet vi att många där hemma också gör det och då ska man såklart kunna använda sig av kvalitetsprodukter så att arbetet kan utföras trygg och säkert. Det är därför vi fyllt upp hela vår webbshop med kvalitativa produkter som kan beställas med snabb leverans via bara några knapptryck. Det har aldrig varit lättare att beställa garagedomkraft och andra tillbehör till bil och garage online.

 

Välj rätt garagedomkraft

Det är viktigt att du väljer rätt garagedomkraft och att du eventuellt byter garagedomkraft om du byter bil. Det viktigaste är såklart att kontrollera så att din garagedomkraft kan hantera vikten på den bil som du ska använda den till och byter du exempelvis från en mindre stadsbil till en större SUV kanske du också behöver byta din garagedomkraft. Kontrollera helt enkelt bilens specifikationer så att du vet att den garagedomkraft du använder dig av kan bära och hantera vikten på bilen den ska användas för. Skulle du vara osäker kan du såklart kontakta våran Kundtjänst eller besöka någon av våra butiker för mer information. Om du däremot vet vilken du ska ha är det bara att klicka hem den och få den levererad inom några dagar.