Just nu har vi fri frakt på hela vårt sortiment i webbshoppen. Gäller till och med sista juni.

Extraljus halogen

Om du är på jakt efter extraljus i halogen till antingen din bil eller ditt garage i form av exempelvis arbetsbelysning har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se har vi ett stort utbud av extraljus i halogen och produkterna kommer såklart från några av de största och mest välkända tillverkarna och varumärkena. Kika runt i vårt stora utbud av extraljus i halogen och beställ hem det som du behöver med några enkla klick här på sajten.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 13-22 av 22

Sida
per sida
Klubbpris:473 kr
Ej medlem:525 kr
Klubbpris:490 kr
Ej medlem:544 kr

NBB Alpha 175 pencilbeam

  • Tillverkare: NBB
Klubbpris:333 kr
Ej medlem:369 kr

Light-star Halogen L

  • Tillverkare: Bosch
Klubbpris:1863 kr
Ej medlem:2070 kr

BELYSNINGSSKOLAN

Sex steg mot bättre strålkastarljus.

Light-star Halogen B

  • Tillverkare: Bosch
Klubbpris:1584 kr
Ej medlem:1760 kr

Halogenbelysning till bilen

Till skillnad från lågenergilampor och lysrör så bibehåller halogenlampan sitt kristallklara varmvita ljus över tid. Halogenlampan har också utmärkt färgåtergivning under hela sin livslängd. Halogenlampan innehåller halogengas (jod eller brom) och temperaturen i glödtråden är betydligt högre än hos en vanlig glödlampa. Hos Mekonomen hittar du halogenbelysning till din bil och behöver du hjälp med montering eller installation är du alltid välkommen till en Mekonomenverkstad.

Klubbpris:900 kr
Ej medlem:999 kr

Fjärrljus

  • Tillverkare: Hella
Klubbpris:5792 kr
Ej medlem:6435 kr

Fjärrstrålkastare

  • Tillverkare: Bosch
Klubbpris:1570 kr
Ej medlem:1744 kr

Extraljus Ljusdal Fjärr

  • Tillverkare: Strands
Klubbpris:370 kr
Ej medlem:411 kr

Extraljus Ljusdal Fjärr

  • Tillverkare: Strands
Klubbpris:450 kr
Ej medlem:499 kr
Visa som

Artiklar 13-22 av 22

Sida
per sida

Här på Mekonomen.se har vi samlat alla produkter till din bil och självklart har vi även produkterna för att du ska kunna säkerställa att du har ett bra ljus och en tydlig uppsikt oavsett om det gäller när du är ute och kör med din bil eller om du bara är i behov av bättre arbetsbelysning när du är ute och fixar i garaget eller meckar med bilen. Vi har ett stort utbud av olika typer av extraljus i halogen och det är bara att sortera dig fram till vad du letar efter. Oavsett om det gäller fjärrljus, extraljus eller någon form av strålkastare.

Köp extraljus i halogen online

Det ska vara enkelt att handla produkter som behövs till bilen, garaget eller den egna lilla verkstaden. Vi på Mekonomen älskar att mecka med bilar och vi vet att många av våra kunder känner exakt likadant. Vissa kan dock tycka att det är en djungel av produkter och då ska man kunna lita på att vi hjälper er fram till rätt beslut. Vi har smarta sorteringar och tydliga markeringar på våra produkter så att ni kan hitta det ni letar efter. Är det produkter som skiljer sig från bil till bil kan ni fylla i erat registreringsnummer så filtrerar vi fram enbart de produkter som passar till just er bil. Det gör att ni kan handla tryggt och säkert med vetskapen att produkten kommer att passa. Det har aldrig varit enklare att shoppa produkter till bilen och med bara några knapptryck kan du lägga de extraljus i halogen som du är på jakt efter i din varukorg och beställa hem dem.

Belysning från ledande varumärken

För oss är det viktigt med kvalitet och en hög nivå på alla produkter vi använder både i våra egna verkstäder och i det utbud vi har till försäljning online och i butik. När det kommer till olika typer av extraljus i halogen är det såklart inget undantag och här arbetar vi med de stora varumärkena och erkända tillverkarna. Det gör att vi kan garantera en bra kvalitet till er och dessutom kan vi alltid erbjuda er produkterna till konkurrenskraftiga priser.