Torkararmar

Det är i på bils torkararmar som du fäster torkarbladen, så att dessa i sin tur kan se till så att du torkar bort regn och smuts från vindrutan och kan ha fri sikt framåt när du kör. Torkararmarna drivs av en motor som i sin tur gör så att torkarbladen rör sig över rutan och ger dig bättre sikt. Det är såklart väldigt viktigt att torkararmarna fungerar och skulle du behöva nya hittar du ett stort utbud av kvalitetstestade varianter här hos oss på Mekonomen.se.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Fri sikt med fungerande torkararmar

Har någon av bilens torkararmar gått sönder och du behöver en ny så hittar du den här på Mekonomen.se. Torkararmen drivs av vindrutetorkarmotorn och är en viktig del då den genom detta utgör grunden för att du ska kunna hålla din vindruta ren med fri sikt. Det är torkararmarna som i sin tur gör sig att torkarbladen kan rensa bort exempelvis regn, snö och smuts som faller ner på bilen. Upplever du att dina torkarblad rör sig dåligt kan det vara en god idé att kontrollera om det är någon av torkararmarna som gått sönder eller börjar bli dåliga. Det är såklart väldigt viktigt att torkararmen fungerar eftersom det är genom dessa som torkarbladen rör sig och du därmed får en bra och säker sikt.

Beställ nya torkararmar online

Om det visar sig att du har fel på bilens torkararmar och behöver nya kan du beställa dessa med snabb leverans av oss på Mekonomen.se. För att vara säker på att du hittar rätt torkararmar till just din bil är det ett bra tips att du fyller i ditt registreringsnummer i vår sökruta här på sajten. Därefter sorteras det i vårt stora utbud av torkararmar och sen visar vi endast fram de torkararmar som passar just din bil. Så kan du därefter i lugn och ro beställa hem den typ av torkararm som passar dig bäst. Här finns torkararmar från exempelvis både Bosch, JP Group och våra egna varumärken. Tänk på så att du är noga med att kontrollera vilken placering din torkararm har så att du försäkrar dig om att du beställer just den som du behöver.


Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och om du inser att du behöver någon ny reservdel kan du alltid börja med att leta här. Torkararmar är bara en av tusentals produkter du hittar hos oss. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.