Fönsterhiss

Med fönsterhissar pratar vi om den funktion som gör att du kan ta upp och ner bilens fönster. Oavsett om det gäller automatiska eller manuella. Har du fått problem med dina fönsterhissar har vi på Mekonomen ett stort utbud av reservdelar samtidigt som vi såklart också erbjuder helt nya fönsterhissar. Behöver du hjälp med att byta eller få dina fönsterhissar reparerade så kan du såklart kontakta en av våra verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Om det är dags för nya fönsterhissar eller om du bara behöver någon reservdel för att få dina befintliga att fungera igen har du kommit helt rätt. Fönsterhissar är idag oftast automatiska men du hittar även delar för manuella fönsterhissar här på Mekonomen.se. Att ha fungerande fönsterhissar är i regel inget som påverkar bilens prestanda, men alla älskar väl att kunna ta ner rutan och känna vinden från en varm sommardag slå in mot en medan man kör?

 

Köp fönsterhissar och reservdelar online

Här på Mekonomen.se kan du beställa både mekaniska och automatiska fönsterhissar för din bil och såklart även en mängd olika reservdelar direkt online och snabbt och smidigt få dem levererade hem. Vi erbjuder ett stort utbud av produkter som hjälper dig med att få ordning på dina fönsterhissar och skulle du önska kan du såklart också kontakta våra verkstäder för att boka en tid där vi tittar närmre på det.  Men vet du vad du letar efter så har vi gjort det enkelt att shoppa produkterna till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Hitta rätt fönsterhissar för just din bil

Om det är dags för nya fönsterhissar eller om du bara behöver någon reservdel för att få dina befintliga att fungera är det viktigt att du vet att delarna passar till just din bil och modell. För att det ska vara enkelt och smidigt för dig att beställa fönsterhissar och andra reservdelar till din bil har vi därför tagit fram vår smarta filtreringsfunktion som gör att du endast får fram de delar som passar till din bil när du fyller i ditt registreringsnummer i rutan ovan. Så fyll i ditt registreringsnummer och sortera fram just de delar som passar till din bil. Så ska du se att det blir enklare än någonsin att handla fönsterhissar och andra reservdelar online.