Fjäderbenslager

Fjäderbenslager är den del som sammankopplar bilens stötdämpare med chassit och ser till att isolera de vibrationer som kan uppstå när man är ute och kör med bilen. Skulle en eller flera fjäderbenslager gå sönder och behöva bytas ut på din bil så hittar du såklart nya här på Mekonomen.se. Fyll bara i ditt registreringsnummer så sorterar vi fram de fjäderbenslager som passar till just din bil.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Alla vill väl såklart att bilresan ska vara mjuk och behaglig och det är därför som fjäderbenslager faktiskt fyller en viktig funktion även om det kanske normalt sätt inte är någon reservdel man tänker så mycket på. Fjäderbenslager hjälper till för att isolera och därmed motverka att man upplever några vibrationer från bilens stötdämpare. Går dem sönder kan det därför upplevas som att bilen ger från sig mer vibration när man kör och det är såklart dags att byta dem direkt.

 

Köp fjäderbenslager online

Här på Mekonomen.se kan du beställa nya fjäderbenslager direkt online och snabbt och smidigt få dem levererade hem. Vi har gjort det enkelt att shoppa produkter till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Hitta rätt fjäderbenslager för din bil

För den som inte är rejält insatt kan det upplevas som en djungel att utforska hela vårt stora utbud av reservdelar då vi erbjuder produkter till mer eller mindre alla bilar och modeller. Vi har därför tagit fram vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i ditt registreringsnummer och därefter få ditt utbud nedsmalat till endast de produkter som passar din bil. Genom att göra detta när du letar efter nya fjäderbenslager får du fram just de fjäderbenslager som passar till din bil. Det gör att du kan känna dig tryggare med ditt köp och du slipper att sortera i hela utbudet. Skulle du ändå känna att det är för avancerat att hitta rätt eller om du kanske föredrar att få en verkstad att titta på dina fjäderbenslager kan du såklart också kontakta oss och boka in en tid. Tillsammans ser vi till så att din bil kan rulla friktionsfritt igen.