Huvudbromscylinder

Här på Mekonomen.se hittar du alla typer av reservdelar, tillbehör och verktyg som hör till bilen och garaget. Och om det är dags att byta huvudbromscylindern har du kommit helt rätt. Huvudbromscylindern fyller en viktig funktion och om den börjar bli dålig eller du märker att den är sönder är det dags att byta. Här på Mekonomen.se har vi huvudcylindrar till de allra flesta bilmodeller och till riktigt bra priser dessutom.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

När ska jag byta huvudcylinder?

Man brukar prata om tre huvudsakliga problem när det gäller huvudbromscylindern och tecken på att det är dags att byta. Det som framförallt brukar ske är att bromspedalen känns annorlunda. Eftersom att huvudcylindern är den komponent som genererar allt tryck för bromssystemet är det heller inte så konstigt att det märks i pedalen om något är fel. Bromspedalen känns antingen lite svampig eller som att den sjunker långsamt till golvet när den är nedtryckt. Detta brukar innebära fel med huvudcylindern. Ett annat tecken som man inte känner, men som man istället kan se med blotta ögat, är att bromsvätskan blivit förorenad. Bromsvätskan kan nämligen bli antingen brun eller svart om det skulle vara fel på huvudcylindern. På nyare fordon kan man även se att det är något fel på huvudcylindern genom att motorlampan lyser.

 

Köp ny huvudbromscylinder online

På Mekonomen.se strävar vi efter att göra alla inköp av reservdelar till bilen lika enkla som om du ska gå och handla något i en mataffär. Även om vi såklart förstår att det kan vara svårt och komplext att ibland veta exakt vad man ska ha. Men med vår smarta filtreringsfunktion har vi gjort jobbet åt dig. Du behöver bara veta din bils registreringsnummer och när du fyllt i detta så kommer vi ta fram endast de huvudbromscylindrar som passar till din bil. På så sätt vet du att du inte kommer att köpa fel och med vår långa erfarenhet i branschen har vi såklart också kvalitetstestat alla varumärken vi jobbar med. Så vill du beställa hem din nya huvudcylinder redan idag är det bara att filtrera fram i vårt utbud och klicka hem den som du gillar bäst.

 

Alla reservdelar på ett ställe

Här på Mekonomen.se har vi såklart inte bara huvudcylindrar och andra delar för bilens bromssystem. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.