Fleet _innehallssida

Generösa garantier och hög kvalitet

Alla tjänster utförs fackmannamässigt och enligt med tillverkarens rekommendationer för såväl service som reparationer. Tjänsterna utförs med oförändrad garantirätt enligt av tillverkaren lämnade fabriks- eller nybilsgarantier, i enlighet med EU-förordningen 1400/2002/EG (BER).

Mekonomens Fleetverkstäder har, på samma sätt som märkesverkstad, tillgång till diagnossystem och diagnosverktyg för att läsa felkoder och kan utföra mjukvaru-uppdateringar.

Vad är en originaldel?

Enkelt och korrekt beskrivet, en originaldel är av samma eller bättre kvalitet än den del som satt i bilen när den var ny. När en bil tillverkas av en bilproducent, som till exempel Volvo, Volkswagen eller Peugeot, kommer cirka 80 % av alla delar till bilen från underleverantörer som är experter inom sitt område. Biltillverkaren rekommenderar alltid en originalreservdel från just dem, men det som är viktigt för dig och din bil är att reservdelen har rätt kvalitet och inte vilket märke som står på kartongen.

Mekonomen köper reservdelar från samma leverantörer som levererar till biltillverkarna – men när du köper delarna från oss får du tre års garanti och lägre pris!

Vi erbjuder även oförändrad garantirätt vid verkstadsbesök, det vill säga den fabriks och nybilsgaranti som tillverkaren lämnat.

Auktoriserad bilservice

En auktoriserad-/originalservice rymmer ett visst antal moment, men i grund och botten handlar det om att följa respektive biltillverkares rekommendationer. Tjänsterna utförs av Mekonomen Fleet med oförändrad garantirätt enligt av tillverkaren lämnade fabriks- eller nybilsgarantier, i enlighet med EU-förordningen 1400/2002/EG (BER).

Karin _ny

Alltid hos Mekonomen Fleet

  • Samma reservdel – bättre pris och längre garanti
  • Inga mellanhänder – Mekonomen köper direkt från tillverkarna
  • Inga mellanhänder – full kontroll
  • Inga mellanhänder – inga onödiga kostnader
  • Köper till ”alla” bilmärken – stor volym – lägre priser
  • Vi tar inte betalt för märket på kartongen