Mekonomen Bilverkstad

Fellingsbro, Bergsvägen 12

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer.

Vi har även bensinförsäljning, bildelar, kiosk, mackor, kaffe och släpvagnsuthyrning. Här hittar du också turistinformation om Lindebergskommun. Vi är ombud för DHL och Bussgods.

Varje år 1 maj anordnar vi en mycket välbesökt motorträff. Senaste åren har vi haft 700 utställande fordon.

Juridiskt namn: Motorbolaget i Fellingsbro

BOKA TID

Vi erbjuder tjänster som


AC-certifiering
Bilglas byte/rep
Däckhotell
Hjulinställning
Biltvätt
Kundbil

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Ja. I verkstaden servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder delar motsvarande originaldelskvalitet och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.
Det är bilåterförsäljaren som ska åtgärda garantireparationer som uppkommer under bilens garantitid. Detta är de märkesbundna verkstäderna skyldiga att stå för och samtidigt är detta det enda som de har ensamrätt på.
Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.
Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.
EU har definierat en reservdel som en produkt (av samma kvalitet som den ursprungliga) som ska monteras i eller på ett motorfordon för att ersätta komponenter som är nödvändiga för nyttjande av detsamma, undantaget bränsle.
Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad. Mekonomen Prisgaranti gäller när du gör en bokning för service eller reparation på din bil hos Mekonomen Direkt eller hos din verkstad och samtidigt (eller senare, dock innan arbetet påbörjas) kan visa oss att du blivit erbjuden ett lägre totalpris på jämförbar service eller reparation de senaste 30 dagarna hos en märkesbunden verkstad på samma ort. Mekonomen Prisgaranti gäller när delar från Mekonomens ordinarie sortiment används. Däck-, glas-, plåt- och plastarbeten omfattas inte av prisgarantin.
Ja, vi ger dig ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter.

Öppettider


Måndag:
06:00 - 17:00
Tisdag:
06:00 - 17:00
Onsdag:
06:00 - 17:00
Torsdag:
06:00 - 17:00
Fredag:
06:00 - 17:00
Lördag:
08:00 - 12:00
Söndag:
Stängt

Kontakta oss


Mekonomen Bilverkstad Fellingsbro, Bergsvägen 12/ Motorbolaget i Fellingsbro AB

0581-62 02 72

fellingsbro@mekonomenbilverkstad.se

Hitta till oss


Bergsvägen 12, 732 71 Fellingsbro

Visa vägbeskrivning

Aktuellt från Mekonomen


AC30