Mekonomen Butik

Falun, Ryckepungsvägen 1

I vår Mekonomenbutik hittar du ett brett utbud av prisvärda och högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Men du lämnar oss inte bara med en domkraft i ena handen och ett par nya torkarblad i andra – här får du också ta del av vår kunskap i form av tips och råd om hur du tar hand om din bil. Till skillnad från de stora fritidsvaruhusen så kan vi verkligen bilar.

Vi har drygt en miljon beställningsbara artiklar att välja mellan. En hel del finns naturligtvis redan på plats i vår butik, resten beställer vi hem åt dig. Så hittar du inte det du söker är det bara att fråga – vi hjälper dig!

Ta första steget mot ett enklare billiv – besök oss redan idag.

Aktuellt från Mekonomen


Delbetala

Frågor & svar


Det du ser på våra hyllor och väggar är bara en ytterst liten del av vårt totala produktutbud. Reservdelarna förvaras till exempel bakom disken – eller snarare ute på lagret. Utöver detta har vi drygt en miljon beställningsbara artiklar. Prata med någon av våra medarbetare för att beställa just det du vill ha.
Absolut, det svarta Mekonomenkortet kan användas i både butikerna och i verkstäderna. Vid köp över 1200 kr kan du dela upp betalningen kostnadsfritt på 4 månader.
Det går bra, säg bara till i kassan i samband med ditt köp så blir du medlem på ett kick.
I mån av tid hjälper vi dig självklart med monteringen av enklare produkter som till exempel torkarblad och bilbarnstolar.
Absolut inte, men det hjälper oss att ta fram exakt rätt produkt till din bil. Vår produktkatalog bygger på produktkopplingar mot just ditt registreringsnummer.
Till butiken ska du alltid ta med dig legitimation och din orderbekräftelse (eller ordernummer). Om du vill att någon annan ska hämta din beställning krävs en fullmakt samt kopia på beställarens legitimation.

Öppettider


Måndag:
07:00 - 17:00
Tisdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 16:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Hitta till oss


Ryckepungsvägen 1, 791 77 Falun

Visa vägbeskrivning