Vax

Om du underhåller lackskyddet på din bil så skyddar du den mot fula märken och bidrar därmed till att bibehålla värdet på bilen och säkerställa att den håller sig fin längre. Här på Mekonomen.se hittar du därför ett stort utbud av prisvärda bilvårdsprodukter. Vi har ett stort sortiment av produkter inom bilvård och erbjuder olika typer av vax och bilvax från välkända varumärken. Dessutom erbjuder vi snabba leveranser och fri frakt. Så utforska vårt stora sortiment av bilvax, sprayvax, flytande hårdvax och allt annat inom bilvård och klicka hem din beställning redan idag.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 25-36 av 63

Sida
per sida

Ultimate Wash & Wax

  • Tillverkare: Meguiars
Klubbpris:152 kr
Ej medlem:169 kr

Prime - Panel Wipe

  • Tillverkare: tershine
Klubbpris:116 kr
Ej medlem:129 kr

Hybrid Ceramic Liquid Wax

  • Tillverkare: Meguiars
Klubbpris:314 kr
Ej medlem:349 kr

Refract V2 - Ceramic Quick Coat

  • Tillverkare: tershine
Klubbpris:268 kr
Ej medlem:298 kr

Apex+ - Gloss Booster

  • Tillverkare: tershine
Klubbpris:224 kr
Ej medlem:249 kr

3 in 1 Wax

  • Tillverkare: Meguiars
Klubbpris:323 kr
Ej medlem:359 kr

Sealant Carnauba Spray Wax

  • Tillverkare: Turtle
Klubbpris:184 kr
Ej medlem:204 kr
Klubbpris:220 kr
Ej medlem:244 kr

Speed Wax

  • Tillverkare: Armor All
Klubbpris:141 kr
Ej medlem:157 kr
Klubbpris:339 kr
Ej medlem:377 kr
Klubbpris:220 kr
Ej medlem:244 kr

Gold Class Carnauba Plus

  • Tillverkare: Meguiars
Klubbpris:296 kr
Ej medlem:329 kr
Visa som

Artiklar 25-36 av 63

Sida
per sida

Glans och skydd med bra bilvax

Här på Mekonomen älskar vi att ta hand om bilen och det gäller allt från att meka med att byta ut söndriga reservdelar till att ge den sista touchen och få bilen skinande ren. Genom att kontinuerligt ta hand om bilen förlänger du också dess livslängd. Inom vårt stora sortiment för bilvårdsprodukter så har vi samlat allt man behöver för att hålla bilen ren och när det kommer till att ge bilens lack den kärlek den förtjänar handlar det ofta om att behandla med rätt typ av vax. Vi har samlat ihop flera prisvärda varianter av bilvax från välkända varumärken och levererar med fri frakt om du beställer från Mekonomen.se. Så utforska vårt stora utbud av bilvax redan idag och beställ hem det med snabb leverans.

Prisvärd bilvax för bilen

Om du letar nytt vax till bilen så har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se hittar du ett enormt utbud av prisvärd bilvax, spray vax och bilvax med extra gloss. Vi säljer olika varianter av bilvax från etablerade varumärken till riktigt bra priser och kvalitetstestar löpande så att vi kan erbjuda bilvårdsprodukter som håller högsta klass. Dessutom lovar vi alltid snabb leverans av vax till bilen samtidigt som du alltid får det hemskickat med fri frakt. Så om du bestämt dig för att ge bilens utseende ett lyft är det bara att utforska vårt stora sortiment av bilvax och beställa hem de som passar dig bäst. Sen om bara några dagar kan du börja putsa upp din bil hemma i garaget.

Alla biltillbehör på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av tillbehör eller reservdelar du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Bilvårdsprodukter som bilvax, spray wax och hårdvax är bara några av alla produkter som finns i vårt stora sortiment och genom att titta runt i alla våra kategorier hittar du allt du kan tänka dig till bilen. Vår strävan är att erbjuda kvalitativa produkter till bra priser och du som kund ska alltid vara nöjd med ditt köp. Utforska vårt stora utbud av vax och bilvax till bilen och lägg din beställning redan idag. Har du frågor eller funderingar inför ditt köp kan du självklart vända dig direkt till vår kundtjänst för mer information eller köra förbi en av våra verkstäder eller butiker för mer hjälp. Vi finns här för dig som kund.