Takräcken


Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om ditt bagageutrymme inte riktigt räcker till eller om det kanske är dags att packa för en bilsemester kan en smart lösning vara att sätta lasthållare på taket. Med lasthållare får du chansen att packa med dig extra mycket bagage och framförallt när det gäller mer otympliga saker kan detta vara en klockren lösning. Vi hjälper dig såklart också att hitta takräcken som passar just din bil.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Få med dig hela lasten med lasthållare

Här hittar du ett stort utbud av lasthållare från välkända varumärken till riktigt bra priser. Vi tummar aldrig på kvaliteten när det gäller reservdelar och tillbehör till bilen och letar du efter lasthållare kan du beställa det direkt hos oss online. När det gäller lasthållare består de i regel av både lasthållarfötter och lasthållarrör och beroende på hur du vill sätta samman din lasthållare kan du antingen köpa delar separat eller ett helt kit. För den smidigaste och enklaste lösningen så köper man allt tillsammans. Med lasthållare får du sedan chansen att packa med dig extra mycket last och framförallt över last som exempelvis skidor eller surfbräda som normalt kan vara för otympligt för att gå in ett bagageutrymme. Lasthållare monteras på olika sätt på olika bilar och en bra start är att fylla i registreringsnumret på din bil så att vi kan sortera fram de produkter som passar just er.  

Köp lasthållare till bilen online

Idag är det enklare än någonsin att köpa lasthållare och andra reservdelar och tillbehör till bilen online. När det gäller lasthållare har vi produkter från välkända varumärken som exempelvis Thule och Mont Blanc till riktigt bra priser. Alltid när det är unika produkter som kan skilja sig åt i storlek och mått från bil till bil så har vi utvecklat en smart filtreringsfunktion som gör att du kan knappa in din bils registreringsnummer och därefter bara få de produkter som passar till just din bil listade. På så sätt vet du också att de lasthållare eller takräcken du tittar på kommer att passa till din bil. Maximera lastutrymmet med lasthållare, takräcke och takbox. Vi har allt för att du ska kunna få med dig din last oavsett storlek eller hur otymplig den kan tänkas vara. Vi ser såklart till att du får en snabb och fraktfri leverans också när du beställer online.    

Alla för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av lasthållare och andra produkter som gör att du kan packa mer och få med dig all last. Genom att titta runt i alla våra kategorier hittar du allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke, som fallet ofta kan vara med lasthållare till exempel, har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de lasthållare som passar till just Er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.