Elverktyg

Fix och trix-verktyg som går på sladd! Här har vi samlat våra elektriska produkter för dig som gillar att fixa med bilen, båten, motorcykeln eller huset. Borrmaskiner, slipmaskiner, mutterdragare eller kapsågar, you name it. Det mesta finns här!

Alla produkter (30 produkter)

Art. nr 7C-ST7841SL Mer info

Elverktyg till hemmagaraget

Varför inte göra det så enkelt för sig själv som möjligt? Med ett elverktyg går jobbet betydligt lättare, blir lite roligare och är färdigt på ett kick. Borrmaskiner, skruvdragare, sågar och slipmaskiner är några av elverktygen du hittar hos oss som underlättar ditt arbete. Vi har bra elverktyg i varierande prisklasser, här finns verktyg som passar både för hobbymekaren och proffsen.

Elverktyg förenklar

Hos Mekonomen hittar du allt du kan tänkas behöva till din bil: reservdelar, däck, bilvård och alla tänkbara tillbehör. Vi har även elverktyg som gör att du enkelt och snabbt kan få allt på plats. I vårt utbud har vi prisvärda maskiner från välkända märken som förenklar jobbet, i utbyte får du mer tid över för annat. Vi gör ditt billiv lite enklare.

Art. nr 65-TPT-501F Mer info
Art. nr 65-TPT-524F Mer info

Handla hos Mekonomen

Att beställa på nätet kan inte bli enklare. Du kan i lugn och ro titta igenom vårt sortiment och söka efter vad du behöver till din bil. Hos Mekonomen är det alltid fri frakt och med våra snabba leveranser har du dina varor inom några dagar. Vill du hellre besöka en av våra butiker så finns vi på flera platser runt om i landet. Välkommen till Mekonomen.

1 2