Hämta & lämna 2020 Mekonomen

Vårda det du har. Våra verkstäder står redo att vårda din bil.

I den tid som råder nu måste vi alla ta ett ansvar. Och vi måste hjälpas åt. Runtom i Sverige, på Mekonomens alla 400 verkstäder, arbetar vi för att möta människors ökade behov av trygghet.

Vi har ett tydligt kundlöfte att göra billivet enklare för våra medlemmar och kunder. Värderingar som kundorientering, flexibilitet och ansvar präglar alltid Mekonomens verksamhet. Rent konkret betyder detta att vi kan erbjuda en ökad service till människor som behöver den. 

Vi har en prisvärd Hämta & Lämna-service

Alla bilar behöver tas om hand. Varje bil behöver regelbunden service. Samtidigt vet vi att många just nu inte kan lämna sina hem. Om det känns mindre tryggt att åka till verkstaden kan vi hämta och lämna bilen hos dig. Ifall du har möjlighet att ta bilen till oss kan du alltid lägga nyckeln i verkstadens nyckelinkast. 

Boka tid i en verkstad

Behöver du byta däck?

När du byter däck hos oss gör vi alltid en säkerhetskontroll. På vår checklista prickar vi bland annat av att vi har kontrollerat mönsterdjup, skador på däcken, lufttryck och bromsar. Om du inte vill köra in på verkstaden kan du alltid kolla med din närmaste verkstad om de kan byta däck utomhus. 

Boka tid i en verkstad

Du behöver inte gå in och betala

Vill du inte gå in på verkstadens kontor kan du enkelt dela upp och hantera betalningen via mobilen med hjälp av vår mobilbetalningslösning.

Boka tid i en verkstad

Vänta INTE med servicen

Det kan bli väldigt mycket dyrare att vänta med en service. Du vill hitta små problem innan de blir stora. Detta är viktigt att komma ihåg, och något som Mekonomens tekniske chef Ralph Sjöqvist flera gånger vittnat om. Här berättar han om varför det är så viktigt att serva bilen.

Som sagt, vi har ett kundlöfte att göra billivet enklare. Prata med oss, fråga din närmaste verkstad vad de kan göra för dig i samband med din bokning. 

BOKA ONLINE HITTA VERKSTAD